Antena Meniu Search
x

Denisa, fetița de 6 ani dispărută aseară la Constanţa, a fost găsită. Micuţa s-a rătăcit şi a adormit pe un câmp

Denisa, o fetiţă de 6 ani, care dispăruse aseară din Ovidiu, judeţul Constanţa, a fost găsită de poliţişti. Micuţa s-ar fi rătăcit şi a adormit pe un câmp de lângă oraş.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.11.2019, 12:21

Denisa, fetiţa de 6 ani dispărută la Constanţa a fost găsită
Fetiţa dispărută la Constanţa a fost găsită - Observator.tv

Denisa, o fetiţă de 6 ani, care dispăruse aseară din Ovidiu, judeţul Constanţa, a fost găsită de poliţişti. Micuţa s-ar fi rătăcit şi a adormit pe un câmp de lângă oraş.

Familia n-a ştiut să spună cu ce era îmbrăcată fetiţa la momentul dispariţiei, lucru care a îngreunat căutările.

Fetiţa de 6 ani dispărută la Constanţa a fost găsită

Minora în vârstă de 6 ani a fost găsită astăzi, în jurul orei 10.00. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni, precizează poliţiştii. Copila se afla într-o stare bună de sănătate, dat fiind faptul că, potrivit primelor informații, și-ar fi petrecut noaptea afară, pe câmp. 

În continuare se desfășoară cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care a dispărut aceasta.

O fetiţă în vârstă de şase ani a fost căutată de poliţiştii constănţeni, după ce a dispărut de acasă, marţi seara. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Ovidiu au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 19.00, cu privire la dispariţia Denisei Cadrie Memet, în vârstă de 6 ani. Fata a plecat de acasă în mod voluntar, în jurul orei 18.00.  Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte cu care fata a plecat de acasă, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Denisa, fetița de 6 ani dispărută aseară la Constanţa, a fost găsită. Micuţa s-a rătăcit şi a adormit pe un câmp