Antena Meniu Search
x

Fetiţa sechestrată în Chiajna. Profiler: Copila nu e traumatizată, nu înţelege ce i se întâmplă

În Chiajna, un bărbat îşi ţine ostatică fetiţa şi ameninţă că va arunca locuinţa în aer. Nu este prima dată când suntem martorii unui asemenea caz terifiant, doar că, de această dată, este vorba despre una dintre cele mai lungi, dacă nu chiar despre cea mai lungă negociere din istoria Poliţiei Române.

de Redactia Observator

la 05.05.2023, 13:27

Vezi și

Paul Herinean, specialist în tehnici de negociere: Tatăl a arătat că este responsabil, a demonstrat că-şi iubeşte copilul, a dovedit acest lucru astăzi când a cerut de mâncare. Imaginile din mass media arată un tată iubitor, care poate să aibă anumite momente de rătăcire.

Paul Herinean, specialist în tehnici de negociere: Am urmărit o discuţie între tată şi fiică şi am văzut că ea nu înţelege lucrurile care i se întâmplă, adică tatăl a îndepărtat lucrurile care ar putea fi considerate traumatizante. Copilul este ferit în acest moment. (…) 

Paul Herinean, specialist în tehnici de negociere: Dacă cumva tatăl ne ascultă, ar trebui să înţeleagă că copilul nu e traumatizat, că poate avea o viaţă normală. În acest moment este important ca acest episod să înceteze, ca lucrurile să nu se ducă într-o tragedie. 

Pe acelaşi subiect

Filmul incidentului din Chiajna, unde o fetiţă este sechestrată de tată

Totul a pornit, joi după-amiază, după ce bărbatul băut a avut un scandal cu mama fetiţei pe care a bătut-o şi a dat-o afară din casă. Femeia a sunat la 112 şi a cerut ajutorul, anunţând că partenerul său a rămas cu copila în casă. Individul a mai făcut şi liveuri pe Facebook în care este auzit că îi spune micuţei că vor merge împreună la cimitir, lângă tataie.

De atunci, oamenii legii, rude, prieteni încearcă să îl convingă să o elibereze pe micuţă. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Române, Georgian Drăgan, a declarat, vineri, că bărbatul a avut grijă de fetiţă, iar aceasta nu este rănită. 

În plus, la ora 23, a culcat-o pe fetiţă, după care a rămas de pază lângă cele trei butelii cu care ameninţă că va arunca toată casa în aer. În cameră lângă el se află şi o damingeană de vin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Fetiţa sechestrată în Chiajna. Profiler: Copila nu e traumatizată, nu înţelege ce i se întâmplă