Antena Meniu Search
x

Elev de liceu din Vaslui, filmat cum zboară cu motocicleta după ce se izbeşte violent de o dubă (Video)

Un tânăr de 17 ani, din satul Bleşca, comuna Ivãneşti, judeţul Vaslui, a fost filmat de camerele de supraveghere cum a fost aruncat zeci de metri în aer după ce s-a izbit cu motocicleta de o dubă.

Alexandru George Chirilã din satul Blesca, comuna Ivãnesti, abia obţinuse permisul de conducere
Un motociclist începãtor din Vaslui, care rula cu o vitezã foarte mare, s-a izbit violent de o dubã - Captură video

Un tânăr de 17 ani, din satul Bleşca, comuna Ivãneşti, judeţul Vaslui, a fost filmat de camerele de supraveghere cum a fost aruncat zeci de metri în aer după ce s-a izbit cu motocicleta de o dubă.

Alexandru George abia a obţinut permisul de conducere pentru motociclete. Acum douã zile a plecat din Vaslui cãtre casã, la Bleşca.

La limita dintre comuna Puscasi şi municipiul Vaslui, băiatul de 17 ani a ignorat semnalizarea unei dube care se deplasa în faţa sa, regulamentar, şi a intrat în depãşire. 

Şoferul autoutilitarei semnalizase intenţia de a pãrãsi carosabilul pentru a intra într-un service auto din apropiere. În acel moment, tânãrul a intrat cu motocicleta în plin în dubã, a lovit roata din partea stângã şi a fost aruncat zeci de metri în aer.

Rula cu 130 de km/h în momentul impactului

În urma accidentului, Alexandru George s-a ales cu o loviturã puternicã la cap, cu maxilarul şi un umãr disclocate. A fost transportat de urgenţã la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Vaslui şi, dupã evaluãri, medicii au decis transferarea tânãrului la un spital din Iasi. 

Acolo a intrat direct în operatie pe creier. Un martor al accidentului a declarat pentru presa locală că tânărul rula cu o viteză de aproximativ 130 de km/h. Impactul a fost surprins şi de o camerã de supraveghere din apropiere. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elev de liceu din Vaslui, filmat cum zboară cu motocicleta după ce se izbeşte violent de o dubă (Video)