Antena Meniu Search
x

Video "Fii atent că dă în mine!" Scene ireale la DSP Arad: Directoarea instituţiei, lovită de directorul economic când i-a cerut să lase telefonul

Scene ireale în sediul Direcţiei de Sănătate Publică Arad! Directoarea instituţiei a fost lovită de directorul economic când i-a cerut să lase telefonul şi să semneze nişte acte. Conflictul a fost aplanat de Poliţie. Bărbatul ar mai fi venit cu un flex şi un aparat cu electroşocuri la serviciu.

de Daciana Cordoş

la 10.01.2024, 09:18

Vezi și

Director şi directoare: Semnăm acte... 

- O...Fii atent că dă în mine! Fii atent că dă în mine! 

Scena a fost filmată chiar de directorul agresor, în prezenţa mai multor colegi. Bărbatul era supărat că directoarea voia ca el să înceteze cu filmatul şi să semneze câteva acte pentru finalizarea unor plăţi.

Directoarea instituţiei, lovită de directorul economic când i-a cerut să lase telefonul

Pe acelaşi subiect

Directoare: Aşa am ajuns, domnule director, să daţi în mine? Aşa am ajuns ca să daţi în mine! Mi-aţi luat telefonul! Cum aveţi dumneavoastră tupeul?

Conflictul a fost stins abia după ce poliţiştii au fost chemaţi la sediul DSP. 

Cecilia Irimie, director DSP Arad: M-a şi lovit, m-a şi îmbrâncit, noroc cu colegii care au fost alături de mine.

Situaţia este departe de a fi rezolvată, spun oamenii. Nu e prima dată când directorul agresor recurge la violenţă. Lunile trecute a venit la serviciu cu un flex cu care a tăiat un lanţ din parcarea instituţiei, dar şi cu un aparat cu electroşocuri. 

Daniela Mureşan, victimă:  În orice moment poate fi scos cuţitul la noi. Tot felul de devieri psihice în care ne simţim ameninţaţi. Eu am mai fost agresată. M-am simţit umilită, înjosită, că a fost vorba de atribuţii de sericiu, nu de alte chestii personale. 

Angajate-reporter: Asta se întâmplă zilnic şi doar în biroul nsotru - toată lumea este agresată şi jignită în fiecare zi. Ne urmăreşte. 

- Nu ne simţim în siguranţă. Domnul director ne ameninţă şi ne jigneşte încontinuu de un an şi jumătate. 

- Cum vi se pare că nu s a luat nicio măsură? 

- E absurd. Am fost cu doamna director la minister. Nu s a făcut nimic

Iuliu Penzes director economic DSP Arad: Eu nu m-am comportat urât, aşa consider, câteodată vorbesc puţin mai mult, dar la obiect!

Deşi scandalurile se ţin lanţ, directorul economic a rămas neclintit în funcţie. Pe numele lui, poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Fii atent că dă în mine!" Scene ireale la DSP Arad: Directoarea instituţiei, lovită de directorul economic când i-a cerut să lase telefonul