Antena Meniu Search
x

Bătrână din Vâlcea sugrumată de propria fiică, pentru că era bolnavă

O bătrână în vârstă de 92 de ani a fost ucisă de propria fiică, iar apoi femeia a sunat la 112 să se autodenunţe.

de Redactia Observator

la 06.06.2020, 13:08

Mamă ucisă de propria fiică, la Vâlcea - Observator/Foto de Arhivă

Ea a încercat iniţial să o sufoce cu o pernă, în somn, pe mama ei, însă bătrâna s-a trezit şi s-a împotrivit. Femeia şi-a sugrumat mama şi apoi a sunat la 112.

"Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale au rezultat următoarele: În dimineaţa zilei de 05 iunie 2020, în jurul orelor 05.00-06.00, inculpata Ionescu Carmen a intrat în dormitorul mamei sale care dormea, timp în care, a luat o pernă şi a acoperit cu aceasta faţa victimei cu intenţia de a o sufoca, moment în care victima a început să se zbată, astfel, inculpata, observând că nu decedase, a strâns-o cu ambele mâini de gât, până când victima nu a mai mişcat, realizând că a decedat. Din declaraţia suspectei reiese faptul că aceasta a recurs la acest act violent, intrucât a pretins că nu mai făcea faţă dificultăţilor familiale şi situaţiei generate de starea de sănătate a mamei sale, precizând totodată că, după ce mama sa a decedat, a apelat Serviciul de Urgenţă 112, sesizând fapta comisă", informează şi autorităţile.

Procurorii au dispus luarea măsurii preventive a reţinerii pe o durată de 24 de ore a suspectei, urmând să fie prezentată judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Bătrână din Vâlcea sugrumată de propria fiică, pentru că era bolnavă