Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Filmul scandalului cu bâte de baseball şi pistoale din Piaţa Constituţiei

Bătaia sângeroasă în urma căreia un tânăr de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au ajuns la spital, a pornit de la două grupări de proxeneţi care şi-au dat întâlnire în Piaţa Constituţiei pentru a-şi împărţi teritoriile.

de Alin Tarnovschi

la 30.09.2019 , 11:39

Filmul bătăii din Piaţa Constituţiei în care un tânăr a murit Filmul bătăii din Piaţa Constituţiei în care un tânăr a murit - Observator / Facebook

Bătaia sângeroasă în urma căreia un tânăr de 30 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alţi trei au ajuns la spital, a pornit de la două grupări de proxeneţi care şi-au dat întâlnire în Piaţa Constituţiei pentru a-şi împărţi teritoriile.

Potrivit unor surse, cele două grupări de proxeneţi au mai multe prostituate în străinătate, iar noaptea trecută şi-au dat întâlnire în Piaţa Constituţiei din Bucureşti pentru a negocia zonele în care acţionează.

Ambele grupări au venit la negocieri înarmaţi cu bâte de baseball, topoare şi chiar pistoale, iar în momentul în care negocierile au eşuat, în Piaţa Constituţiei s-a dezlănţuit haosul.

Articolul continuă după reclamă

Zeci de tineri au început să se lovească reciproc cu bâte şi topoare, iar unul dintre ei a început să  tragă cu un pistol.

Pe acelaşi subiect

În zonă se aflau numeroşi tineri care nu avea nicio legătură cu grupările de proxeneţi şi care au asistat terifiaţi la scenele de o violenţă extremă.

Unul dintre tinerii implicaţi în scandal, în vârstă de 30 de ani, a fost încolţit, la un moment dat, de aproximativ 5-6 rivali care l-au lovit cu bâtele de baseball până a murit.

Medicii chemaţi de urgenţă la faţa locului au încercat să îl resusciteze pe tânărul snopit în bătaie, însă toate eforturile au fost în zadar.

Alţi trei tineri au fost loviţi şi au ajuns la spitalele din Bucureşti, însă nu au rămas internaţi.

Poliţiştii din Bucureşti au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs scandalul, dar şi pentru identificarea membrilor celor două grupări de proxeneţi care s-au războit în faţa Parlamentului României.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Filmul scandalului cu bâte de baseball şi pistoale din Piaţa Constituţiei