Antena Meniu Search
x

Filme 2018. Avengers: Infinity War bate record peste record. Topul încasărilor de la cinema din acest weekend

Avengers: Infinity War, filmul fraţilor Anthony şi Joe Russo care ilustrează Universul Marvel, a rămas pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Pelicula a generat încasări de aproximativ 62 de milioane de dolari.

Avengers: Infinity War, filmul fraţilor Anthony şi Joe Russo care ilustrează Universul Marvel, a rămas pe primul loc în box office-ul nord-american, pentru al treilea weekend consecutiv. Pelicula a generat încasări de aproximativ 62 de milioane de dolari.

La nivel global, filmul a generat încasări de 1,606 miliarde de dolari, dintre care 200 de milioane de dolari în primul weekend pe marile ecrane din China, unde a avut premiera vineri.

Comedia Life of the Party, cu Melissa McCarthy în rol principal şi coscenarist, aflată la a treia colaborare profesională cu soţul ei, regizorul Ben Falcone, a debutat pe locul al doilea, cu încasări de 18,5 milioane de dolari. Din distribuţie mai fac parte Molly Gordon, Gillian Jacobs, Maya Rudolph, Julie Bowen şi Matt Walsh.

Thrillerul Breaking In, produs de Will Packer, a debutat pe locul al treilea, cu încasări de 16,5 milioane de dolari. Gabrielle Union joacă rolul unei femei care face tot posibilul pentru a-şi salva cei doi copii ţinuţi ostatici.

Comedia romantică Overboard s-a clasat pe locul al patrulea, în coborâre două poziţii. Filmul regizat de Bob Fisher şi Rob Greenberg, cu Eva Longoria, Anna Faris, John Hannah, Swoosie Kurtz şi Josh Segarra în distribuţie, a generat încasări de 10,1 milioane de dolari în al doilea weekend de la premieră.

Drama horror A Quiet Place a lui John Krasinski a coborât două poziţii, până pe cinci, după ce, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 6,4 milioane de dolari.

Două locuri a coborât şi comedia I Feel Pretty, cu Amy Schumer în rol principal şi producător. Filmul a generat încasări de 3,7 milioane de dolari în al patrulea weekend de la premieră.

Filmul Rampage, cu Dwayne Johnson în rol principal, a ocupat locul al şaptelea, în coborâre două poziţii, după al cincilea weekend de la premieră. Lungmetrajul a generat încasări de 3,38 milioane de dolari.

Comedia Tully, regizată de Jason Reitman, a ocupat locul al optulea în box office-ul nord american. Cu Charlize Theron, Mackenzie Davis, Ron Livingston, Mark Duplass şi Emily Haine în distribuţie, filmul a generat - în al doilea weekend - încasări de 2,24 milioane de dolari.

După 13 săptămâni de la premieră, Black Panther ocupă încă un loc în top 10. Filmul regizat de Ryan Coogler a generat weekendul trecut încasări de 1,93 milioane de dolari.

RBG, documentarul despre viaţa şi cariera fostei judecătoare Ruth Bader Ginsburg, a urcat - după al doilea weekend de la premieră - cinci locuri, până pe 10, cu încasări de 1,16 milioane de dolari.

La mică distanţă în clasament se află comedia Blockers, care, în al şaselea weekend de la premieră, a generat încasări de 1,13 milioane de dolari.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Filme 2018. Avengers: Infinity War bate record peste record. Topul încasărilor de la cinema din acest weekend