Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului bizar din Cluj: un tânăr a intrat cu mașina într-un restaurant și a spulberat totul în cale. Angajații au crezut că e cutremur

Accident neobişnuit pe o şosea din Cluj. Un şofer de 19 ani a intrat cu maşina într-un restaurant şi s-a înfipt într-un perete după ce a spulberat totul în cale: uşa, mesele, canapelele şi vitrinele. Din fericire, în local nu era nimeni, iar cei din maşină au scăpat cu răni uşoare. Localnicii spun că de când se fac lucrări în zonă, iar marcajele rutiere sunt trasate cu galben, se tot produc accidente. 

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 21.05.2023, 19:37

Vezi și

Accidentul s-a petrecut în toiul nopţii în localitatea Jucu de Mijloc din Cluj. Tânărul de 19 ani şi cei trei pasageri erau din Maramureş şi se îndreptau spre aeroportul din Cluj-Napoca. Cu 10 kilometri înainte de destinaţie, într-o curbă, şoferul nu a mai ţinut drumul şi s-a oprit direct în restaurant. Din fericire, nimeni nu era în local la acea oră.

Andreea Neagu, proprietar restaurant: M-am ridicat din pat şi am venit aici să văd despre ce e vorba. Prima întrebare a fost dacă sunt victime, în rest orice se poate repara. 

Imaginile din restaurant arată proporţiile dezastrului: maşina a spulberat mesele, scaunele şi s-a  înfipt într un perete. Ca prin minune toţi cei din maşină au scăpat cu viaţă. Martorii cred că tânărul şofer ar fi adormit. 

Andreea Neagu, proprietar restaurant: A adormit la volan. Era şi foarte tânăr, fără experienţă în şofat, nu avem ce să facem.

Pe acelaşi subiect

Barman restaurant: Ei au zis că toată ziua au lucrat şi după, azi-noapte, s-au pornit la avion, că la 05:00 aveau avion. Eu rapid am sunat la 112 să spun ce s-a întâmplat, să vină cineva. 

Deasupra restaurantului sunt camerele angajaţilor

Impactul a fost atât de puternic încât oamenii au sărit din pat speriaţi că e cutremur

Barman restaurant: Am auzit o bubuitură şi tremura patul cu mine, la etajul trei. Deci, vă daţi seama. Am coborât să vedem ce s-a întâmpla în restaurant. Când am coborât era aici mult praf, am aprins luminile şi am văzut maşina aici. 

Pagubele sunt considerabile.

Andreea Neagu, proprietar restaurant: Deocamdată, aşa la prima vedere, undeva la 50.000 de euro. 

Localnicii spun că de când au început lucrările de lărgire a şoselei, în zonă au avut loc frecvent accidente. Şoseaua era marcată cu linii galbene, dar imediat după acest accident angajaţii de la drumuri au venit pentru a trasa marcajele cu alb pe carosabil. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului bizar din Cluj: un tânăr a intrat cu mașina într-un restaurant și a spulberat totul în cale. Angajații au crezut că e cutremur