Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Filmul accidentului cu 3 morți de la Însurăței. Martorii povestesc scene sfâșietoare: "Cel mic era în brațele tatălui, apoi s-a dat jos să meargă la mamă"

Familie distrusă în urma unui accident teribil, pe o şosea din Brăila. Mama şi mezina au murit sub ochii băieţelului de şase ani, după ce maşina condusă de tată s-a lovit de remorca nesemnalizată a unui tractor. Vinovat de nenorocire este un tânăr de 24 de ani, care a urcat la volanul utilajului băut şi fără permis. A treia victimă este fratele lui, aflat în remorcă, şi care a decedat la spital, câteva ore mai târziu. Imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! 

de Adrian Obreja

la 20.10.2024 , 19:39

Drumul European 584, la ieşire din localitatea Însurăţei, s-a transformat în câteva secunde într-o scenă catastrofală. Şoferul maşinii a observat prea târziu remorca nesemnalizată a tractorului şi a lovit-o în plin. Autoturismul a fost aruncat pe contrasens unde a lovit o altă maşină. 

Impactul a fost atât de puternic încât osia remorcii care nu este semnalizată în niciun fel s-a rupt pur şi simplu. În remorcă mai era un bărbat, care era rănit şi a murit noaptea trecută la spital.

În maşină erau Carmen, soţul ei şi cei doi copii de 3 şi 6 ani. Femeia şi mezina familiei n-au avut nicio şansă. Unul dintre martori a povestit pentru Observator scenele terifiante. "Fetiţa era pe jos, încă respira când am ajuns acolo. Mai aveau un căţeluş. Şi el a decedat pe loc, de la impact", a povestit martorul.

Vezi și

Scene dramatice după accidentul de la Însurăței

Pe acelaşi subiect

Tatăl şi fiul de şase ani au scăpat, miraculos, cu răni uşoare. "Cel mic era in braţele tatălui, apoi s-a dat jos să meargă la mamă. Să auzi un copilaş de şase ani: Respiră, mami! Respiră, Maria!, plângând, se termină orice lume. I-am dat puţină apă să bea (n.r copilului) să îşi revină", a povestit un martor.

Familia se mutase de curând într-un apartament din Brăila pe care acum îl renovau. Vecinii care au apucat să îi cunoască sunt şocaţi.

"Doamne fereşte, ferească Dumnezeu. Îi vedeam pentru că au început să care nişte saci, nişte gresie, ca să îşi facă şi ei frumos în apartament. Fetiţa era mititică, frumuşică şi băiatul un pic mai mare, cred că era la şcoală", a declarat o vecină.

Tractorul din cauza căruia s-a întâmplat nenorocire era condus de un tânăr de 24 de ani

A fugit după accident pentru că era băut şi nu avea nici carnet. Poliţiştii l-au găsit câteva ore mai târziu şi l-au dus la audieri.

"În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule", a declarat Mădălina Niculae, IPJ Brăila.

"El nu este de meserie, a fost pus asa - mişcă tractorul, ia-l de pe câmp şi du-l acasă. E muncitor cu ziua şi nu stă nebăut ziua", a povestit un alt tractorist.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va ajunge în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Filmul accidentului cu 3 morți de la Însurăței. Martorii povestesc scene sfâșietoare: "Cel mic era în brațele tatălui, apoi s-a dat jos să meargă la mamă"