Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O mamă şi fiica ei de trei ani au murit chiar sub ochii soţului şi fratelui de şase ani, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de remorca unui tractor, în Buzău

Tragedie, aseară, la ieşirea din oraşul Însurăţei, judeţul Brăila. O mamă în vârstă de 38 de ani şi fiica ei de doar trei ani, au murit pe loc, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de remorca unui tractor, care se afla pe acelaşi sens de mers.

de Redactia Observator

la 20.10.2024 , 08:27

În urma impactului violent, autoturismul a intrat pe contrasens, unde a fost proiectat într-un alt vehicul. Din păcate, medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a le salva pe cele două. În maşină se aflau şi tatăl micuţei, dar şi fratele acesteia, de doar de şase ani. Ambii au fost răniţi şi transportaţi la spital.

Ce spun poliţiştii

"Din primele date, a rezultat faptul că un bărbat din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieşire din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe acelaşi sens de mers, ulterior ricoşând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers. În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani, şi al unei minore, în vârstă de 3 ani", a precizat IPJ Brăila.

Vezi și

De asemenea, au fost răniţi un copil de 6 ani şi un bărbat care se afla în remorcă, aceştia fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şoferii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. 

Accidentul s-a produs pe drumul european E 584, la ieşirea din oraşul Însurăţei către localitatea Bărăganu, fiind implicate un tractor şi un alt autovehicul. În urma accidentului, traficul este blocat în totalitate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » O mamă şi fiica ei de trei ani au murit chiar sub ochii soţului şi fratelui de şase ani, după ce mașina în care se aflau s-a ciocnit de remorca unui tractor, în Buzău