Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ele sunt două dintre victimele tragediei de la Însurăţei: Camelia şi fiica ei, Maria, s-au unit pentru totdeauna în moarte. Accidentul a decimat o familie din Brăila

Fericire, zâmbete şi multă iubire. Aşa arăta până mai ieri familia din Brăila, decimată pe Drumul European 584. Un băieţel de doar 6 ani a văzut cum mama şi sora lui mor sub privirile lui. Un soţ şi-a condus fără vină spre moarte pe fetele dragi din viaţa lui. 

de Monica Palade

la 20.10.2024 , 13:27

Tragedia petrecută în localitatea Însurăţei din Brăila a înjumătăţit o familie care până mai ieri era fericită. Camelia şi Maria s-au unit pentru totdeauna în moarte.

Mamă şi fiică au plecat împreună, după ce maşina în care se aflau s-a izbit în plin în remorca nesemnalizată a unui tractor, în care se afla un tânăr de 28 de ani, care la rândul său a murit la spital. Din remorcă, maşina a ricoşat într-un alt autoturism care circula din sens opus. La volanul tractorului se afla un tânăr băut şi care nu deţinea permis pentru nicio categorie.

Martori la tragedie au povestit ce dramă se desfăşura în faţa lor. Copilul de şase ani care îşi implora mama şi sora să trăiască

Vezi și

Ce spun poliţiştii 

Pe acelaşi subiect

La data de 19 octombrie  a.c., pe DE 584, la ieșire din orașul Însurăței către localitatea Bărăganu a avut loc un eveniment rutier.

Din cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 39 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe DE 584, la ieșire din orașul Însurăței către localitatea Bărăganu, ar fi lovit o remorcă nesemnalizată a unui tractor care se deplasa pe același sens de mers, ulterior ricoșând într-un vehicul ce se deplasa pe sensul opus de mers.

În urma evenimentului a rezultat decesul unei femei, în vârstă de 38 de ani și a unei minore, în vârstă de 3 ani. De asemenea, a rezultat și vătămarea corporală a unui minor de 6 ani și a unui bărbat ce se afla în remorcă, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Bărbatul din remorcă, în vârstă de 28 de ani a decedat ulterior la spital. Șoferii celor două vehicule au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind zero. Șoferul tractorului a fost identificat și depistat fiind vorba de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din orașul Însurăței.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. 

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. 

De asemenea a fost testat și cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.  În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

Monica Palade Like

Cu o experienţă în presă de peste 20 de ani, s-a alăturat echipei observatornews.ro în luna ianuarie 2021.

Întrebarea zilei
IPS Teodosie ne îndeamnă să nu ascultăm de medic în perioadele de post. Sunteţi de acord cu noua sa declaraţie?
Observator » Evenimente » Ele sunt două dintre victimele tragediei de la Însurăţei: Camelia şi fiica ei, Maria, s-au unit pentru totdeauna în moarte. Accidentul a decimat o familie din Brăila