Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului cumplit din Bacău. Un tată și-a condus spre moarte copilașul abia botezat și pe frățiorul lui. Mama e intubată, în stare gravă

Tragedie cumplită în judeţul Bacău. Un tânăr de 23 de ani a murit într-un accident de maşină, alături de copiii săi. Cel mare avea 3 ani, iar cel mic nu făcuse nici 2 luni. Cei mici ar fi avut poate o şansă dacă ar fi stat în scaune speciale. Mama lor se zbate acum între viaţă şi moarte

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 21.11.2021, 19:27

Vezi și

Tatăl șoferului: Ne-a distrus, aveam nepoței, care erau viața mea. Ce îți e mai drag Dumnezeu îţi ia!

Tatăl şoferului de 23 de ani care şi-a pierdut viaţa în cumplitul accident de maşină abia îşi stăpâneşte lacrimile. Moartea fiului şi a celor doi nepoţi l-a doborât. Cel mic abia fusese botezat la sfârşitul lunii trecute. Chiar unchiul copiilor a primit cumplita veste de la un cunoscut.

Fratele șoferului: A sunat și a zis numărul la mașină și am venit aici.

Tatăl șoferului: Se ducea la Roman să scoata bani de pe card. Era cu amândoi băieții și soția.

Pe acelaşi subiect

Abia plecaseră de acasă de câteva minute. La intersecţia cu şoseaua principală, drumul lor s-a terminat.

Clara Mihociu, reporter Observator: Mașina în care se află șoferul de 23 de ani împreună cu toată familia venea de pe acest drum secundar. În această intersecție cu drumul european ar fi trebuit să se asigure și să acorde prioritate. Nu a fost făcut acest lucru, așa că a fost lovit în plin de un autocamion care circulă din acea direcție către Bacău.

Accidentul a fost atât de puternic, încât mașina s-a făcut zob

Impactul cu TIR-ul a fost atât de violent încât autoturismul în care se aflau a fost făcut zob. Maşina a fost scoasă de pe şosea şi împinsă zeci de metri. Băieţelul de 3 ani a murit pe loc, alături de tatăl său. Inima bebeluşului a încetat să bată câteva zeci de minute mai târziu, în salvare, în ciuda eforturilor medicilor.

Andrei Grecu, ISU Bacău: O a patra persoană, o femeie în vârstă de 23 de ani, a fost preluată de echipajele medicale şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe, cu multiple traumatisme şi în stare de inconştienţă.

Mama celor doi copii este acum intubată în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Bacău. Medicii sunt extrem de rezervaţi. Şoferul TIR-ului, care are 45 de ani, a fost testat pentru consumul de alcool, însă rezultatul a ieşit negativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului cumplit din Bacău. Un tată și-a condus spre moarte copilașul abia botezat și pe frățiorul lui. Mama e intubată, în stare gravă