Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului din Constanţa în care un șofer a fost proiectat prin parbriz. Mașina s-a rostogolit zeci de metri, apoi a luat foc

Accident teribil, azi-noapte, la capătul variantei care leagă Autostrada Soarelui de Ovidiu şi Constanţa. O maşină care mergea cu viteză a izbit violent un sens giratoriu şi a fost catapultată prin aer până într-o benzinărie. Bărbatul de la volan a fost aruncat prin parbriz - e în stare gravă la spital. Şoferii care trec des pe acolo spun că zona este un adevărat pericol. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 21.01.2023, 21:46

Vezi și

Maşina se rostogoleşte ca o jucărie prin aer, iar şoferul este aruncat din vehicul, arată imaginile filmate de camerele de supraveghere din sensul giratoriu. 

Andreea Filip, reporter Observator: Pentru maşina care venea cu viteză de pe autostradă, sensul giratoriu a fost o rampă. Autoturismul s-a rostogolit zeci de metri şi a ajuns în staţia GPL, acolo unde a luat foc. Pentru că nu purta centura de siguranţă, şoferul a fost proiectat prin parbriz. 

Martorii au stins flăcările înainte să ajungă la rezervorul cu gaz. Bucăţi din autoturismul distrus au rămas ore în şir la locul impactului, ca un avertisment pentru şoferi. Acest sens giratoriu este deja un punct negru pe harta accidentelor grave. Şoferii cred că ar trebuie semnalizat mai bine. Un indicator limitează viteza la 100 de kilometir pe oră cu doar o mie de metri înaintea intersecţiei. 

Sensul giratoriu de la intersecția A4 cu DN2A, capcană pentru șoferi

Pe acelaşi subiect

Șofer: În jur de 400 de metri până la ieşirea de pe autostradă, nu avem niciun indicator momentan. 

Reporter: Ba da, uite. 70. Ar fi trebuit să avem 70 de kilometri pe oră. 50 în dreapta, dacă trece camionul nici nu vedem semnul. 

Sensul giratoriu de la intersecţia A4 cu DN2A este, mai ales noaptea, o capcană pentru şoferi. Zona este insuficient luminată. O femeie a murit decapitată după ce s-a răsturnat cu maşina acolo, în 2015. Acelaşi sfârşit tragic l-a avut o tânără acum cinci ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului din Constanţa în care un șofer a fost proiectat prin parbriz. Mașina s-a rostogolit zeci de metri, apoi a luat foc