Antena Meniu Search
x

Video Filmul atacului sângeros de la clubul Dinamo, unde un fotbalist de 14 ani şi-a înjunghiat colegul cu o foarfecă în spate

Incident şocant între fotbaliştii juniori de la clubul Dinamo. Un băiat de 14 ani l-a înjunghiat cu o foarfecă pe colegul său cu doi ani mai mare. Câţiva milimetri au lipsit să îi atingă plămânul. Chiar şi aşa, victima a fost operată şi a stat două zile în terapie intensivă. Specialiştii cred că cei doi au pus astfel punct carierei sportive înainte să o înceapă.   

de Redactia Observator

la 18.09.2023, 19:31

Vezi și

Totul s-a întâmplat după miezul nopţii, în căminul clubului sportiv în care cei doi erau cazaţi. Martorii spun că unul din juniorii grupei de 16 ani, antrenată de Boris Keca, ar fi iscat scandalul. S-ar fi dus peste doi colegi mai mici cu doi ani şi aproape că le-a spart uşa camerei cu picioarele. 

Tânărul fotbalist şi-a înjunghiat colegul cu o foarfecă

Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo: "Care a fost motivul? Că ăla e mai mare, că de ce mă împinge, că de ce îmi spune el mie."

Ana Grigore, reporter Observator: "Băiatul în vârstă de 16 ani a intrat în camera de cămin a fotbalistului de 14 ani şi a început să îl lovescă. Ca să se apere, cel din urmă a luat o foarfecă şi l-a înjunghiat."

Pe acelaşi subiect

Doi milimetri au lipisit ca foarfeca să-i perforeze plămânul.

Raluca Alexandru, purtător de cuvânt al spitalului Grigore Alexandrescu: "În zona toracelui posterior, era o plagă sângerândă, s-a intrat cu el în sala de operaţii, s-a investigat şi pare că nu s-a atins niciun organ important."

Antrenorul agresorului devenit victimă s-a abţinut să comenteze. Şeful clubului, în schimb, crede că micilor sportivi le lipsesc cei şapte ani de acasă.

Gestul băiatului este pus pe seama rivalităţii dintre sportivi

Ionuţ Popa, preşedintele CS Dinamo: "Un copil liniştit, când stă în cameră, citește o carte, își vede de treaba lui, nu intră în altercații. Din punctul meu de vedere, activitatea lor sportivă s-a încheiat. Erau foarte buni din punct de vedere sportiv, din păcate o pierdere pentru sport. Dacă așa au ales să se comporte, le urăm succes pe mai departe."

Psihologii cred că şi concurenţa între sportivi duce la astfel de episoade.

Radu Leca, psiholog: "Violenţa fizică poate fi rezultatul tuturor tensiunilor şi a rivalităţilor dintre jucători este absolut normal ca totalitatea emoţiilor lor negative, de tip rezidual, să provoace acest nefericit incident."

Băiatul de 14 ani care şi-a înjunghiat colegul este cercetat de poliţişti. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Filmul atacului sângeros de la clubul Dinamo, unde un fotbalist de 14 ani şi-a înjunghiat colegul cu o foarfecă în spate