Antena Meniu Search
x

Filmul complet cu bătaia de pe terasa Zorbas din Neptun unde şeful OPC a rămas fără un dinte (Video)

O acţiune de control a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor la o terasă din staţiunea Neptun s-a transformat într-un scandal cu pumni, picioare, înjurături şi acuzaţii de tâlhărie.

Filmul complet cu bătaia de pe terasa Zorbas din Neptun
Filmul complet cu bătaia de pe terasa Zorbas din Neptun - Facebook

O acţiune de control a comisarilor de la Protecţia Consumatorilor la o terasă din staţiunea Neptun s-a transformat într-un scandal cu pumni, picioare, înjurături şi acuzaţii de tâlhărie.

Totul s-a întâmplat, ieri după-amiază, la terasa Zorbas din Neptun, acolo unde comisarii de la Protecţia Consumatorilor s-au deplasat pentru a verifica dacă produsele oferite turiştilor sunt în regulă.

Încă de la intrare, comisarii au fost întâmpinaţi de proprietarii şi angajaţii deranjaţi de prezenţa acestora acolo.

Pe acelaşi subiect

Proprietarii au recurs la tot felul de tertipuri pentru a întârzia controlul comisarilor de la Protecţia Consumatorilor: i-au filmat, le-au cerut legitimaţiile, le-au citat articole inexistente din lege, au cerut delegaţie sau o autorizaţie de control şi le-au interzis accesul în bucătărie pe motiv că aceasta este proprietate privată.

Bătaie şi înjurături pe terasa Zorbas din Neptun

Comisarul şef adjunct al CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, a fost agresat şi înjurat în momentul în care a încercat să intre în bucătăria terasei.

Pe imaginile surprinse de martori la scandalul de pe terasă se poate observa cum un bărbat îl împinge pe comisarul de la Protecţia Consumatorilor, îl loveşte şi apoi îi ia telefonul din mână.

În acelaşi timp, pe imagini se poate observa cum alţi angajaţi ai terasei aleargă în bucătărie, cel mai probabil pentru a face curăţenie.

Comisarii au solicitat intervenţia unui echipaj al Poliţiei după ce angajaţii şi patronii au devenit agresivi, motiv pentru care toţi cei implicaţi în scandal au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri.

La sfârşitul scandalului, proprietarii terasei au încercat să îi intimideze şi pe jurnaliştii care au relatat bătaia de la Neptun.

Aceştia au transmis mail-uri, către redacţiile care au tratat subiectul, în care au ameninţat cu procese pe toţi cei care i-ar fi acuzat de violenţe sau de faptul că ar fi împiedicat controlul.

"Dl Horia Constantinescu a intrat. in bucataria localului, fiind insotit de catre administratorul societatii si inca o persoana care filma. In momentul cand a realizat ca este filmat, Dl Constantinescu a smuls telefonul persoanei si l-a muscat de brat.

Reprezentantii CJPC nu au intrat filmand si nici nu li s-a smuls telefonul vreunuia dintra ei, fapt demonstrabil prin inregistrarile din locatie.

Nepublicarea acestui drept la replica in termen de 24 de ore va atrage raspunderea penala a publicatiei pentru calomnie si prezentarea de catre fapte mincinoase", se arată în mail-ul semnat de Alexandra Dragomir.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Filmul complet cu bătaia de pe terasa Zorbas din Neptun unde şeful OPC a rămas fără un dinte (Video)