Antena Meniu Search
x

Video Filmul morţii bărbatului din care a mai rămas doar o mână, găsită în Argeş, prinde contur. Se fac cercetări în râpa unde a fost căutată şi Elodia

Misterul din jurul mâinii găsite pe şosea începe să se risipească. Poliţiştii au aflat că fiul victimei a avut un complice care l-a ajutat să scape de cadavru. Trupul ar fi fost aruncat în aceeaşi râpă unde a fost căutată şi avocata Elodia Ghinescu, dispărută în 2007. Corpul bărbatului e în continuare de negăsit. Aseară, criminalul, luptător MMA, a fost arestat pentru 30 de zile. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 28.01.2024, 19:16

Vezi și

"De ce v-aţi omorât tatăl? Ce aţi făcut cu corpul lui?" Flancat de poliţişti, principalul suspect a fost dus seara trecută în faţa magistraţilor. După două ore de declaraţii, procurorii au decis - fiul victimei rămâne în arest în următoarele 30 de zile.

Mâna de om găsită în Argeş. Filmul morţii bărbatului, ucis de fiul luptător MMA

Surse Observator spun că individul a avut şi un complice care l-ar fi ajutat să îşi ducă planul la bun sfârşit: "L-a aruncat pe aici pe undeva. Cică l-a aruncat din maşină".

Scenele din noaptea teribilă din noiembrie încep să prindă contur. Procurorii spun că ucigaşul a recunoscut locul unde a aruncat cadavrul - într-o râpă dintr-un sat argeşean, aflat la 70 de km de Braşov. Luptătorul MMA s-a fi certat cu tatăl său şi, turbat de furie, l-a omorât cu un procedeu de luptă. Apoi, a rugat un prieten care are permis de conducere să scape de trupul neînsufleţit. 

Pe acelaşi subiect

Unde ar fi aruncat cadavrul. Aici a fost căutat şi trupul Elodiei Ghinescu

"Potrivit localnicilor din Valea Hotarului, din această parcare au început în decembrie căutările. Imediat, sub parcare, e cantitate foarte mare de gunoaie de tot felul şi la aproximativ 100 de metri diferenţă de nivel, albia râului Dâmboviţa şi lacul Dragoslavele", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

În aceeaşi vale, acum zece ani, a fost căutat şi trupul Elodiei Ghinescu, avocata omorâtă în mod misterios, pentru care fostul ei soţ, Cristian Cioacă, a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

La finalul anului trecut, la cinci kilometri distanţă de râpă, un martor a făcut descoperirea şocantă - o mână de om, plină de muşcături. "Suntem pe Drumul Judeţean 725 în satul Valea Hotarului, comuna Dragoslavele, judeţul Argeş. Braţul a fost găsit exact în acest loc în noaptea de 8 spre 9 decembrie anul trecut, cu zece minute înainte de miezul nopţii", arată Claudiu Loghin, reporter Observator.

"N-a fost pe şosea, cumva spre copaci, spre pădure. Tot satul s-a speriat, vă daţi seama. Şi copiii, şi adulţii. Ceva neobişnuit, nu?", povesteşte un localnic.

Cine este bărbatul ucis în nordul Braşovului. Are la activ un omor şi o tentativă

Crima ar fi avut loc într-un cartier din nordul Braşovului. "Modul de operare a fost unul agresiv, prin aplicarea unor procedee de tip MMA, inclusiv acest procedeu de strangulare", a declarat Adrian Radu, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov.

Victima e un bărbat de 53 de ani din Bucureşti, pe nume Zoltan Sorin Ştefan. Identificarea lui a fost posibilă după amprentele mâinii găsite. Figura în baza de date a Poliţiei cu un omor şi o tentativă de omor la activ. În 2015, a fost condamnat la 4 ani şi jumătate de închisoare pentru că a încercat să îşi ucidă iubita. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Filmul morţii bărbatului din care a mai rămas doar o mână, găsită în Argeş, prinde contur. Se fac cercetări în râpa unde a fost căutată şi Elodia