Antena Meniu Search
x

Secretele infirmierului care a ucis asistenta medicală care-i era iubită, în Spitalul din Slatina. Cum a plănuit crima și sinuciderea

Angajaţii ai secţieide Psihiatrie care au văzut imaginile de groază, sunt acum consiliaţi psihologic. "Era abator", aşa au descris martorii locul crimei.

Vezi și

Un infirmier de la secţia de Psihiatrie a spitalului din Slatina a ucis o asistentă medicală chiar într-o sală de tratament, iar apoi şi-a pus capăt zilelor. Cei doi aveau o relaţie, iar în scrisoarea de adio pe care a lăsat-o, bărbatul de 56 de ani a scris că femeia îl şantaja. Ceilalţi angajaţi ai secţiei, care au văzut imaginile de groază, sunt acum consiliaţi psihologic. "Era abator", aşa au descris martorii locul crimei. Atenţie, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional.

Opt angajaţi ai spitalului erau pe tură când, din sala de tratament de la secţia de Psihiatrie, s-au auzit strigătele femeii. Ramona Cosmescu era înjunghiată de 11 ori de iubitul ei, infirmier. Din interior, bărbatul blocase uşa cu un pat. 

Cătălin Rotea, managerul Spitalului Judeţean Slatina

Cele două persoane, asistenta şi infirmierul, au intrat în respectiva sală de tratament în jurul orei 1, la interval de 20 de minute unul după celălalt. Dumnealui a ieşit de câteva ori. 

Gheorghe Ghenea avea 56 de ani. Şi-a plănuit crima în cel mai mic detaliu. În locuinţa lui, a lăsat la vedere acte, bani şi o scrisoare de adio. Zeci de rânduri de furie şi gelozie.

Mi-a distrus viaţa. E în cârdăşie cu omul în care am avut cea mai mare încredere, ofiţer sub acoperire de la DNA. Ajunsesem să fiu urât de toată lumea din cauza lor. Îmi pare tare rău că nu pot să-l omor şi pe el, a scris bărbatul în biletul de adio.

Tudor Alexandra, sora ucigaşului:

Aşa le-am găsit, le-am văzut pe masă şi mi-am dat seama că e un bilet de adio. Banii, cardul, mi-a scris numărul de pin, tot.

După ce şi-a ucis partenera, individul şi-a pus capăt zilelor. 

Tudorel Butoi, psiholog criminalist:

Ataşamentul este patologic. Ucide, apoi se sinucide. Cu alte cuvinte, pentru aceşti oameni, lumea s-a îngustat, s-a micşorat doar la obiectul pe care trebuie să-l reprime, să-l îndepărteze şi care este de fapt iubita, partenera.

Rudele ucigaşului o învinovăţesc pe asistenta de 46 de ani pentru tragedia care a îndoliat Slatina. 

Problema universală e femeia. Femeia produce de toate, femeia distruge şi l-a distrus şi pe el. L-a tras în capcană, l-a făcut, l-a batjocorit, l-a întors pe dos şi după aceea el a reacţionat. Relaţia lor, într-un an de zile, cum să fie decât bine. În ultima vreme s-a stricat că mai apar alţii cu mustăţi, cu cioc, mai simpatici, a detaliat naşul infirmierului.

Angajaţii care au fost martori la scenele de groază au fost trimişi acasă şi înlocuiţi. Vor primi consiliere gratuită din partea spitalului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Secretele infirmierului care a ucis asistenta medicală care-i era iubită, în Spitalul din Slatina. Cum a plănuit crima și sinuciderea