Antena Meniu Search
x

Semifinala Eurovision: Cezar Ouatu va urca pe scena din Malmo

Cezar Ouatu va urca, diseara, pe scena de la Malmo. Dar romanul si-a incalzit deja vocea, chiar pe covorul rosu. Si le-a spus jurnalistilor care l-au urmarit, ca anul acesta, el va castiga concursul

Cu tricolorul pe umeri, reprezentantul Romaniei a fost in centrul atentiei pe covorul rosu intins la Malmo. Toti au vrut sa-l auda cantand, iar contratenorul nu i-a refuzat. Relaxat si increzator, Cezar a raspuns apoi tuturor curiozitatilor jurnalistilor. “Nu ma asteptam ! A fost o surpriza si pentru mine! S-a intamplat acum doua luni. A fost o propunere sa vin la Eurovision. Si iata! Sunt aici! Din punctul meu de vedere, sunt deja castigator”, a spus artistul.

La ultima repetitie, de acum cateva zile, prestatia contratenorului roman a fost atat de buna incat multi l-au dat drept favorit. Adevaratele emotii vor incepe insa pentru Cezar abia diseara, cand va intra in concurs, in cea de-a doua semifinala. “Cred ca trebuie sa ma concentrez cu totul asupra acestei seri si sa cant perfect! Trebuie sa dau ceva audientei. Acesta este visul meu”, a mai afirmat Ouatu.

Daca va trece cu bine de proba din aceasta seara, Cezar se va califica in finala din 18 mai. Primii 10 finalisti au fost deja selectionati. Printre ei Rusia, Lituania, Estonia dar si reprezentanta Moldovei.

In cea de-a doua semifinala Eurovision, Cezar Ouatu va urca pe scena ultimul.

Foto: facebook

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Semifinala Eurovision: Cezar Ouatu va urca pe scena din Malmo