Antena Meniu Search
x

Video Fiori reci pentru o femeie din Botoşani: s-a trezit cu un şarpe lung de 1 metru în bucătărie. Reptila, prinsă de jandarmi şi eliberată în pădure

O femeie din Botoşani a trecut printr-o mare spaimă, după ce s-a trezit cu un şarpe lung de un metru în propria bucătărie. Jandarmii au reuşit să prindă reptila şi au eliberat-o apoi în pădure.  

de Redactia Observator

la 06.06.2023, 17:17

Vezi și

Jandarmii au intervenit marți după-amiaza pentru prinderea unui șarpe de aproximativ un metru care a intrat în bucătăria unei femei din Botoșani. Potrivit jandarmilor, intervenția a avut loc pe strada Manolești Deal din municipiul Botoșani. Femeia a observat șarpele pe trotuarul casei, dar nu a mai apucat să închidă ușa bucătăriei, iar acesta a intrat și s-a ascuns în încăpere.

Şarpele, prins şi eliberat în pădure

Femeia a sunat la 112, iar un echipaj de jandarmerie a ajuns la fața locului, a prins șarpele, după care l-a eliberat în pădure, departe de zonele locuite. Jandarmii recomandă cetățenilor care se confruntă cu situații similare să nu se apropie de șerpii pătrunși în curte sau în locuințe, să îi supravegheze cu atenție, astfel încât să cunoască locul unde se află și să solicite sprijinul autorităților prin apel la numărul unic de urgență 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fiori reci pentru o femeie din Botoşani: s-a trezit cu un şarpe lung de 1 metru în bucătărie. Reptila, prinsă de jandarmi şi eliberată în pădure