Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fiul ministrului Carmen Dan, bătut într-o discotecă de lângă Videle

Darius, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut într-o discotecă de lângă Videle, după ce s-ar fi certat cu mai mulţi tineri din cauza manelelor.

de Alin Tarnovschi

la 31.05.2019 , 10:37

Darius, fiul ministrului de Interne, Carmen Dan, a fost bătut într-o discotecă de lângă Videle, după ce s-ar fi certat cu mai mulţi tineri din cauza manelelor.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva săptămâni, într-o discotecă din localitatea Buteşti (Teleorman), situată la aproximativ 15 kilometri de oraşul Videle.

Potrivit martorilor, scandalul ar fi pornit de la faptul că Darius Dan, fiul ministrului Carmen Dan, i-ar fi cerut DJ-ului discotecii să schimbe muzica.

Articolul continuă după reclamă

Concret, el a cerut ca în discotecă să nu se mai asculte manele, moment în care ceilalţi clienţi, respectiv mai mulţi tineri din comuna Poeni, s-au enervat.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre aceştia l-a lovit pe Darius, tânărul care a schimbat manelele din discotecă, fără să ştie că este fiul ministrului de Interne.

Darius Dan este fiul ministrului de Interne, Carmen Dan

Potrivit jurnaliştilor de la liberinteleorman.ro, cei care au anunţat scandalul în care a fost implicat fiul ministrului, Darius Dan i-ar fi cerut agresorului suma de 3000 de euro pentru a renunţa la plângerea depusă la Poliţie.

De cealaltă parte, poliţiştii au precizat că o anchetă este în plină desfăşurare.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Fiul ministrului Carmen Dan, bătut într-o discotecă de lângă Videle