Antena Meniu Search
x

Fiul fostului deputat PSD Traian Dobre, acuzat după ce a tras cu pistolul cu bile într-o maşină care a parcat pe locul lui. Vecina lui se afla la volan

Fiul fostului deputat PSD, Traian Dobre, este acuzat că a tras cu un pistol cu bile în maşina vecinei sale. În momentul atacului, femeia se afla în autoturism. 

de Redactia Observator

la 09.02.2024, 09:31

Vezi și

Totul ar fi pornit după ce victima ar fi staţionat pe locul de parcare al agresorului. Furios, Cristian Dobre, a început să facă un scandal monstru. Când a văzut că ameninţările sale nu au niciun efect, bărbatul a trecut la fapte. S-a înnarmat cu un pistol şi a tras mai multe focuri spre maşină. Soţul femeii a chemat disperat Poliţia. A fost deschis un dosar penal pentru distrugere, însă cercetările continuă. Agresorul nu ar fi la prima infracţiune, în anul 2020 Cristian Dobre a fost condamnat la 1 an şi două luni de închisoare pentru lovire. 

Soţul victimei: Când a tras a sărit... Are gaură, are gaură. Glonţul a rămas înăuntru pe banchetă, pe salopeta aceea albastră, inclusiv folie şi glonţul. Şi le-am zis domnilor poliţişti. (N.r. - Agenţii au spus: ) nu, că nu e glonţ şi acela din maşină la fel. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Fiul fostului deputat PSD Traian Dobre, acuzat după ce a tras cu pistolul cu bile într-o maşină care a parcat pe locul lui. Vecina lui se afla la volan