Antena Meniu Search
x

Fiul ministrului Sorin Cîmpeanu a avut Covid. A luat virusul la petrecerea de Revelion

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a dezvăluit că fiul său, student, a avut Covid. Nu s-a infectat la facultate, ci la petrecerea de Revelion, notează Mediafax.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 17.01.2022, 21:48

Fiul ministrului Sorin Cîmpeanu a avut Covid. A luat virusul la petrecerea de Revelion
- Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, luni seara, despre gradul de siguranță în școli și a răspuns că diferă de la o școală la alta, însă media ar fi între 7,60 - 8,20, de la 1 la 10. „Dacă ar fi existat și teste în școli, siguranța s-ar fi dus undeva către nota 9. Dacă ar fi existat și o responsabilitate din partea tuturor, adică dacă s-ar fi testat toți elevii, nota ar merge la 9,50. Pericol există, dar părinții îi pot învăța pe copii că masca, respectarea regulilor de igienă și vaccinarea duc siguranța către 100%”, a spus ministrul, la Digi24.

Întrebat cum își trimite copilul la școală, Cîmpeanu a răspuns: „este student și o face cu o responsabilitate admirabilă”. Întrebat, mai departe, dacă îl trimite cu inima ușoară la școală și dacă e sigur că nu poate lua boala, ministrul a spus că fiul său s-a infectat deja. „Nu la școală. La petrecerea de Revelion, cu mai mulți studenți. Mi-a spus că a purtat masca tot timpul, cu excepția nopții de Revelion. Este vaccinat complet și nu a dezvoltat niciun fel de simptome. A stat în izolare corect, după care a mers la facultate”, a declarat ministrul. Acesta a precizat că fiul său s-a testat pentru a „cu totul altă problemă”, fără nicio legătură cu Covid, și așa a aflat că a luat virusul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Permisul auto, valabil 15 ani în loc de 10. Sunteţi de acord cu proiectul?

Observator » Evenimente » Fiul ministrului Sorin Cîmpeanu a avut Covid. A luat virusul la petrecerea de Revelion