Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un flagrant pentru prinderea unor traficanţi de droguri s-a transformat în război de stradă

O operaţiune de prindere a traficanţilor de droguri s-a transformat într-un război de stradă. Poliţişti din Piteşti s-au dat drept clienţi şi au organizat un flagrant în apropierea Capitalei. Dar suspecţii şi-au dat seama că sunt păcăliţi şi au încercat să fugă.

de Redactia Observator

la 30.10.2019 , 19:55

O operaţiune de prindere a traficanţilor de droguri s-a transformat într-un război de stradă. Poliţişti din Piteşti s-au dat drept clienţi şi au organizat un flagrant în apropierea Capitalei. Dar suspecţii şi-au dat seama că sunt păcăliţi şi au încercat să fugă. Unul dintre ei a fost împuşcat de agenţi, iar altul a rănit o poliţistă. Procurorii cercetază acum intervenţia haotică. Ofiţerii de la Crimă Organizată ar putea fi acuzaţi de tentativă de omor. 

Flagrantul a fost organizat sub podul Jilava, când se lăsase deja întunericul. Traficanţii erau filaţi de doi ani. Aseară, doi agenţi îmbrăcaţi în civil s-au dat drept clienţi şi au încercat să cumpere droguri de la ei. 

Cinci tineri din Bucureşti şi Măgurele au ajuns la întâlnire. Doar doi s-au apropiat însă de falşii cumpărători. Când şi-au dat seama că sunt filmaţi, au încercat să fugă. 

Vezi și

Flagrantul a degenerat într-un război de stradă. În fuga lui, unul dintre traficanţi a fost împuşcat în picior de ofiţerii de la Combaterea Crimei Organizate. Un alt suspect s-a urcat în maşină şi a accelerat. A lovit astfel un alt autoturism parcat chiar lângă o poliţistă care urmărea flagrantul din umbră.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ca să-l oprească, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă spre maşină. 

Acesta a fost locul întâlnirii dintre traficanţi şi poliţiştii sub acoperire. Un alt şofer, aflat întâmplător aici, s-a speriat de zgomotul armelor şi a demarat în trombă lovind o altă maşină parcată pe trotuar.

Poliţiştii au crezut că şi el face parte din grupul infracţional, aşa că au tras şi spre maşina lui. A fost oprit la câteva distrăzi distanţă. Tânărul era împreună cu iubita lui. 

600 de grame de cannabis au fost confiscate. Doi tineri de 20 şi 23 de ani, ambii din Bucureşti, au fost reţinuţi pentru trafic de droguri de risc. Şi intervenţia poliţiştilor din Piteşti este cercetată. Parchetul Tribunalului Ilfov a anunţat că a deschis un dosar penal care vizezează infracţiunile de tentativă de omor şi uz de armă fără drept.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un flagrant pentru prinderea unor traficanţi de droguri s-a transformat în război de stradă