Antena Meniu Search
x

Florin Buliga, tatăl care şi-a ucis copiii şi soţia cu un cuţit, era înscris într-un grup al alcoolicilor anonimi, dar nu s-a ţinut de program

Florin Mircea Buliga, braşoveanul care a comis o triplă crimă, înjunghiindu-şi mortal soţia şi copiii ar fi fost înscris într-un grup al alcoolicilor anonimi.

Florin Buliga, tatăl care şi-a ucis copiii şi soţia cu un cuţit, era înscris într-un grup al alcoolicilor anonimi, dar nu s-a ţinut de program

Florin Mircea Buliga, braşoveanul care a comis o triplă crimă, înjunghiindu-şi mortal soţia şi copiii, o fată şi un băiat, de 13 şi 18 ani, ar fi fost înscris într-un grup al alcoolicilor anonimi.

Bărbatul ar fi fost înscris într-un grup de reabilitare al alcoolicilor, în Braşov, la care mergea împreună cu un prieten. Potrivit unor surse, Florin Buliga a renunţat să mai participe la şedinţe destul de devreme.

Potrivit poliţiştilor, crima a fost comisă în timp ce victimele dormeau, iar autorul s-a predat apoi la Poliţie.   

El este în custodia poliţiştilor care-l audiază. 

Potrivit reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, bărbatul, în vârstă de 43 de ani, s-a predat la Poliţie şi a povestit ce s-a întâmplat.

El a spus că şi-a omorât soţia şi copiii în timp ce dormeau, cu ajutorul unui cuţit. Soţia avea 42 de ani, iar copiii sunt o fata de 18 ani si un băiat de 13 ani.

Anchetatorii urmează să afle împrejurările exacte în care s-a produs fapta. Trupurile celor trei victime vor fi duse la morgă pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzei decesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Florin Buliga, tatăl care şi-a ucis copiii şi soţia cu un cuţit, era înscris într-un grup al alcoolicilor anonimi, dar nu s-a ţinut de program