Antena Meniu Search
x

Florin Petrache şi-a înjunghiat băiatul de 10 ori. Detalii teribile după autopsii, în cazul dublei crime din Piatra Neamţ

Ieri, Tribunalul Neamț l-a arestat pentru 30 de zile pe Florin Petrache, acuzat de omor calificat și distrugere prin incendiere. El și-a înjunghiat fiul și soacra în dimineața de 26 martie, iar necropsia a stabilit că victimele n-au mai avut nici o şansă de a fi salvate.

de Redactia Observator

la 28.03.2019, 10:20

Ieri, Tribunalul Neamț l-a arestat pentru 30 de zile pe Florin Petrache, acuzat de omor calificat și distrugere prin incendiere. El și-a înjunghiat fiul și soacra în dimineața de 26 martie, iar necropsia a stabilit că victimele n-au mai avut nici o şansă de a fi salvate.

Florin Petrache şi-a ucis copilul şi soacra cu o furie de nedescris, până ce s-a rupt vârful cuțitului. Băiatul, care avea 16 ani, avea laringele secționat și multiple plăgi în piept și pe brațe, iar bunica lui, de 68 de ani, avea carotida secționată și multe plăgi înjunghiate în zona pieptului.

Un prim raport al medicilor legiști în cazul dublei crime din Piatra Neamţ arată că Florin Petrache şi-a înjunghiat fiul de cel puţin 10 ori.

Florin Petrache şi-a ucis copilul şi soacra cu o furie de nedescris, până ce s-a rupt vârful cuțitului

"Una dintre loviturile date cu cuțitul a secționat carotida băiatului. O altă lovitură aplicată la nivelul toracelui a fost în zona mușchiului miocardic. Deocamdată, vorbim de un prim raport al medicilor legiști, îl putem numi preliminar. Deci băiatul are vreo 10 lovituri și tot atâtea și bunica acestuia. În cazul femeii, lovitura care pare să fi dus la deces este una la nivelul toracelui, din spate, cu pneumotorax (N.R. – acumulare de aer în plămâni)", a declarat pentru vestea.net procurorul criminalist Stelian Olteanu, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț.

Floris Petrache a murit apărându-și bunica

Floris Petrache, băiatul de 16 ani ucis de propriul tată, a murit apărându-și bunica. 

Criminalul a declarat în faţa procurorilor că a mers în casa unde statea soacra și fiui lui, hotărât să-i ceară cont pentru situația disperată în care ajunsese. Mai precis, toate bunurile pentru care muncise o viață erau pe numele soției aflată la muncă în Italia.

Florin Petrache ridicase o casă pe un teren al soacrei și, pentru ca avizele să nu dureze mult timp, casa apare ca aparținându-i femeii. După intentarea divorțului, soacra i-a cerut să părăsească locuința și cu greu a acceptat să-l lase să mai locuiască într-o cameră. 

Bărbatul era terorizat de faptul că ar putea ajunge la 60 de ani în stradă din cauza acestei situații iar dezamăgirea aceasta l-a dus la episodul în care pare să-și fi pierdut mințile, să-și ucidă și soacra dar și propriul copil care sărise în apărarea femeii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Florin Petrache şi-a înjunghiat băiatul de 10 ori. Detalii teribile după autopsii, în cazul dublei crime din Piatra Neamţ