Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Florin Ristei și Carmen Grebenișan fac echipă în bucătăria Chefi la cuțite

După ce s-au tachinat săptămâni întregi în Asia Express, Florin Ristei și Carmen Grebenișan fac echipă în bucătăria Chefi la cuțite. În această seară, de la 20.30, la Antena 1, cei doi încearcă să obțină cel puțin două cuțite. Ambiţia este chiar mai mare pentru Florin, care a mai participat la show-ul culinar şi nu a reuşit atunci să îi impresioneze pe cei trei chefi. 

de Redactia Observator

la 14.10.2020 , 23:15

  • Chefi la cuțite rămâne pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor.

Pentru Florin însă, presiunea a fost și mai mare. Şi asta pentru că se află deja la a doua participare în calitate de pretendent la titlul de chef. 

Perfecționist și foarte competitiv, Florin a repetat zile în șir înainte să vină la filmare și a apelat la prietenii lui din domeniul gastronomic pentru a-l ajuta cu diverse sfaturi. 

Carmen și-a asumat rolul de susținător și ajutor în bucătărie, dar a apelat și la tehnicile de influencer, astfel încât prezentarea să-i impresioneze pe chefi. 

Vezi și

Dacă au avut aceeaşi chimie şi în bucătărie vedeţi în această seară, doar la Chefi la Cuţite. Iar cum emisiunea continuă să fie pe primul loc în topul preferințelor telespectatorilor, fiecare ediţie se anunţă una cu totul specială. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Florin Ristei și Carmen Grebenișan fac echipă în bucătăria Chefi la cuțite