Antena Meniu Search
x

Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, la nunta la care nu a mai cântat, la Roşiori: "Fac 10 ani pentru tine!" (video)

Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, la nunta la care nu a mai cântat, la Roşiori. Fratele mirelui a luat microfonul şi a anunţat: "Fac 10 ani pentru tine!".

de Redactia Observator

la 06.08.2019, 14:16

Florin Salam, ameninţat cu moartea
Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, la nunta la care nu a mai cântat, la Roşiori: "Fac 10 ani pentru tine!" - Facebook

Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, la nunta la care nu a mai cântat, la Roşiori. Fratele mirelui a luat microfonul şi a anunţat: "Fac 10 ani pentru tine!".

Manelistul Florin Salam a fost ameninţat cu moartea de fratele mirelui, la o nuntă de la Roşiori, unde ar fi trebuit să ajungă să cânte, dar nu a mai făcut-o. Bărbatul a fost live pe o reţea de socializare când a luat microfonul şi a spus că cinci ani Salam are interzis să cânte în Teleorman.

"Trebuia să vină în seara asta la Roşiori, la frati-miu la nuntă, şi nu a venit, e a doua oară când nu a venit, acum era ai important să vină... Mi-a zis că vine la ora 5, nu a venit, a zis că vine la ora 2, nu a venit, Salam.", a început bărbatul, care folosea şi un limbaj licenţios.

"Salame, termen de 5 ani, dacă am auzit că vii să cânţi în Roşiori, oriunde, ori mori tu, ori murim noi! De nu ţi-oi pune furtun pe gât... Dacă termen de cinci ani ai cântat pe Teleorman, oriunde te prind eu, şi verii mei, şi fraţii mei, că ştiu că iau zece ani pentru tine Salame, nu mă las până nu îţi pun furtun pe gât. Pa"

VIDEO CU AMENINŢAREA CU MOARTEA (atenţie, limbaj extrem de licenţios)

Bărbatul era înconjurat de rude şi încurajat de acestea să continue ameninţările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Florin Salam a fost ameninţat cu moartea, la nunta la care nu a mai cântat, la Roşiori: "Fac 10 ani pentru tine!" (video)