Cine este preotul care a provocat carnagiul de la Şendreni. Trei oameni au murit după o depăşire criminală (Foto)

Publicat: 10.04.2018, 14:35.
Actualizat: 10.04.2018, 14:50

Preotul care a provocat carnagiul de la Şendreni, din judeţul Galaţi, este Florin Serbu şi era paroh la biserica din localitatea Independenţa.

Cine este preotul care a provocat carnagiul de la Şendreni. Trei oameni au murit după o depăşire criminală

Observator

Preotul care a provocat carnagiul de la Şendreni, din judeţul Galaţi, este Florin Serbu şi era paroh la biserica din localitatea Independenţa.

Florin Serbu este căsătorit şi are o fetiţă, iar ieri se afla în maşină cu familia sa şi se îndrepta dinspre Tecuci către Galaţi.

Citește și:

Oamenii din localitatea Independenţa nu cred că preotul este vinovat de accidentul tragic produs ieri la Şendreni şi spun despre preot că este un om bun şi calm.

Cu toate acestea, ieri după-amiază, Florin Serbu a călcat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat într-o depăşire criminală.

Preotul Florin Serbu a provocat teribilul accident cu trei morti de la Sendreni, Galati

În zona localităţii Şendreni, preotul a depăşit mai multe maşini şi a intrat în plin într-un autoturism care circula regulamentar.

Preotul Florin Serbu era casatorit si avea o fetita. In urma accidentului, preotul si-a ucis socrii

Impactul a fost atât de puternic încât bubuitura a fost auzită de oameni aflaţi la câţiva kilometri distanţă.

În urma accidentului de la Şendreni, socrii preotului din Independenţa şi tatăl şoferului celuilalt autoturism au murit, iar alte şase persoane, printre care şi trei copii, au ajuns de urgenţă la spital.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.