Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu casa în locuia micuţa Giulia, fetiţa de trei ani din Olteniţa care a murit după ce a dispărut (Video)

Giulia, fetiţa de trei ani din localitatea Olteniţa, judeţul Călăraşi, locuia alături de părinţi într-o casă dărăpănată de la marginea satului.

Giulia, fetiţa de trei ani din localitatea Olteniţa, judeţul Călăraşi, locuia alături de părinţi într-o casă dărăpănată de la marginea satului.

Potrivit localnicilor, părinţii ar fi lăsat-o nesupravegheată pe fetiţa de trei ani care se juca în faţa porţii. Oamenii locuiau într-o casă dărăpantă şi munceau zi de zi pentru a se întreţine.

Seara trecută, copila de trei ani a dispărut în condiţii misterioase, iar părinţii au sunat la numărul unic de urgenţă 112.

Pe acelaşi subiect

Zeci de poliţişti, localnici, pompieri şi jandarmi au periat toată noaptea zona din apropierea casei, şi au folosit chiar şi un elicopter, pentru a o găsi pe micuţa Giulia.

Micuta Giulia se juca in fata portii atunci cand a disparut

Din nefericire, fetiţa a fost găsită, în această dimineaţă, înecată în râul Argeş, într-o zonă aflată la aproximativ doi kilometri distanţă faţă de casă.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă, iar părinţii trebuie să răspundă în cazul în care se adevereşte că au lăsat-o pe fetiţă nesupravegheată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu casa în locuia micuţa Giulia, fetiţa de trei ani din Olteniţa care a murit după ce a dispărut (Video)