Antena Meniu Search
x

Video Focuri de armă pe străzile din Galaţi. Poliţiştii au încercat să oprească doi fugari. Bărbaţii au intrat cu maşina în zidul unei case

Poliţiştii din Galaţi au tras un foc de avertisment, marţi, în încercarea de a opri doi bărbaţi pe care i-au urmărit cu maşina şi care nu s-au conformat indicaţiilor oamenilor legii. Cei doi au abandonat maşina, fiind căutaţi.

de Redactia Observator

la 23.11.2021, 15:53

Vezi și

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Galaţi au observat în trafic, marţi, pe o stradă din municipiu, un autoturism ai cărui ocupanţi aveau un comportament suspect, scrie news.ro.  Oamenii legii au efectuat semnale acustice şi luminoase pentru oprirea autoturismului dar, întrucât conducătorul auto nu s-a conformat şi a continuat deplasarea, s-a plecat în urmărirea vehiculului. 

Maşina a pătruns pe o altă stradă circulată din Galaţi, pe sens interzis şi, după câteva sute de metri, s-a oprit în zidul unui imobil degradat. Cei doi bărbaţi aflaţi în autoturism au fugit prin spatele clădirii respective, fiind urmăriţi de poliţiştii care au folosit armamentul din dotare, efectuând un foc de avertisment în plan vertical. Persoanele în cauză au fost identificate de poliţişti şi sunt căutate.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Focuri de armă pe străzile din Galaţi. Poliţiştii au încercat să oprească doi fugari. Bărbaţii au intrat cu maşina în zidul unei case