Antena Meniu Search
x

Video Un motociclist teribilist a gonit cu poliţia pe urme. Explicaţia halucinantă oferită abia după ce poliţiştii l-au ameninţat cu pistolul

Incident şocant pe un drum din Vrancea. Un motociclist care gonea pe şosea a fost oprit cu greu, după ce a fost urmărit de poliţişti.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 20.07.2022, 20:06

Vezi și

Motociclistul de 35 de ani a fost în cele din urmă oprit de către poliţişti. A avut şi o explicaţie pentru fuga sa, mai precis le-ar fi spus acestora că nu inteţiona să fugă sau să se sustragă de la oprire, ci nu a putut să oprească în condiţii de siguranţă în momentul în care i s-a solicitat acest lucru.

Poliţiştii au folosit inclusiv armele din dotare pentru a opri motociclistul, iar în momentul în care a fost tras pe dreapta şi a văzut armele, bărbatul a stat şi s-a supus întregului regulament. De asemenea, după ce a fost testat, a ieşit negativ şi la droguri şi la alcool. Permisul i-a fost luat pentru o perioadă de 30 de zile, iar plăcuţele au fost retrase. Ancheta continuă în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un motociclist teribilist a gonit cu poliţia pe urme. Explicaţia halucinantă oferită abia după ce poliţiştii l-au ameninţat cu pistolul