Antena Meniu Search
x

Fost deţinut pentru omor şi terorism s-a urcat pe Teatrul Naţional din Iaşi şi a ameninţat cu sinuciderea

Spectacol inedit aseară la Teatrul Naţional din Iaşi, însă nu pe scenă, ci pe... acoperiş.

Vezi și

Spectacol inedit aseară la Teatrul Naţional din Iaşi, însă nu pe scenă, ci pe... acoperiş. Un bărbat de 50 de ani, abia scăpat de o pedeapsă cu închisoarea pentru omor şi acte de terorism, s-a urcat pe clădire şi a ameninţat că-şi ia viaţa. A fost a doua oară în mai puţin de două săptămâni când ieşeanul a recurs la un asemenea gest.

Potrivit presei locale, fostul deţinut ar avea la activ mai multe infracţiuni, printre care acte de terorism şi un omor. Iar problemele sale financiare nu sunt noi. În urmă cu aproape două decenii, bărbatul ar fi şantajat mai multe familii înstărite, ameninţându-le că le va arunca în aer casele şi că le va ucide rudele. Taxa de protecţie cerută era de 1.000 euro de la fiecare familie.

În mai puţin de două săptâmâni s-a urcat de două ori pe clădirea Teatrului pentru a-şi striga supărările. Pe 26 martie era nervos că familia nu l-a primit acasă. Acum cerea să plece din ţară şi să vorbească  cu cineva "mai mare".

După două ore de negocieri, poliţiştii l-au convins să se dea jos şi l-au dus la Institutul de psihiatrie Socola pentru expertizare psihiatrică.

El va fi si amendat pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Pentru a doua oara in cateva zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fost deţinut pentru omor şi terorism s-a urcat pe Teatrul Naţional din Iaşi şi a ameninţat cu sinuciderea