Antena Meniu Search
x

Fost proxenet, mort la câteva ore după ce i-a cântat Florin Salam! Marian Dragoş Stoican, alias Eric Anthony, a intrat cu maşina într-un cap de pod (Video)

Tragedie în această dimineaţă, pe şoseaua Piteşti-Cânpulung. Un tânăr a murit la Stâlpeni după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Tragedie în această dimineaţă, pe şoseaua Piteşti - Cânpulung. Un tânăr a murit în comuna argeşeană Stâlpeni, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod.

Din primele informaţii, este vorba despre Marian Dragoş Stoican, în vârstă de 30 de ani. 

În urma impactului violent, tânărul a murit pe loc. 

Pe acelaşi subiect

Poliţia a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut accidentul.

Îi cântase Florin Salam cu câteva ore înainte de tragedie

Tânărul Marian Dragoş Stoican, alias Eric Anthony Nou - aşa cum se numeşte contul său de pe Facebook, a făcut un live pe pagina de socializare, cu câteva ore înainte de tragedie.

Alături de mai mulţi prieteni, bărbatul, acuzat în trecut pentru proxenetism, a fost la o petrecere unde a cântat manelistul Florin Salam.

Pe filmare se vede cum își pune un pahar cu alcool. La final, îi invită de toți prietenii la o mare petrecere pe care voia să o organizeze peste două săptămâni, de ziua lui de naștere. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fost proxenet, mort la câteva ore după ce i-a cântat Florin Salam! Marian Dragoş Stoican, alias Eric Anthony, a intrat cu maşina într-un cap de pod (Video)