Antena Meniu Search
x

Fosta asistentă şefă de la Psihiatria Târgu Jiu, explicaţii după ce i-a filmat pe pacienţii dezbrăcaţi

Este anchetă de amploare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Corpul de Control al ministrului Sănătăţii va face verificări după ce pacienţi de la Psihiatrie au fost filmaţi dezbrăcaţi, în ipostaze umilitoare.

Vezi și

Este anchetă de amploare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu. Corpul de Control al ministrului Sănătăţii va face verificări după ce pacienţi de la Psihiatrie au fost filmaţi dezbrăcaţi, în ipostaze umilitoare.

Angajata acuzată că i-a pus pe pacienţii internaţi la Psihiatrie să întreţină relaţii intime printre gratiile care îi despart pe bărbaţi de femei a declarat că nu i-a incitat pe pacienţi.

Diana Puşcaş, fiica vitregă a managerului: Nu am incitat, cum s-a spus, niciun pacient. Eu aşa i-am găsit. Mi se pare strigător la cer că sunt acuzată de incitare!

Fiica vitregă a managerului recunoaşte că a filmat, însă vocea care îi ameninţă pe bolnavi nu e a ei. 

Diana Puşcaş, fiica vitregă a managerului: Vorbele de pe filmare erau ale celorlalte paciente care erau internate în secţia de agitaţi. Deci, în spate, după perete. 

Pentru acest incident, fosta asistentă şefă a secţiei de Psihiatrie a fost dată afară. 

Diana Puşcaş, fiica vitregă a managerului: Am făcut filmarea, i-am dat-o asistentului-şef din ziua respectivă. Asistentul şef nu a făcut nimic, a dat din umeri. Eu mai departe am anunţat conducerea. Cum mi se pare normal. 

Denisa Suta, consilier judeţean: Cred ca este absolut necesar ca managerul spitalului sa demisioneze. E o serie de abuzuri, de scandaluri inca de la inceputul mandatului domnului Gigel Capotă iar acum aceasta situatia a atins practic apogeul .

Însă ieri, când imaginile revoltăroare au apărut în spaţiul public, managerul spitalului avea o altă problemă. 

GIGEL CAPOTĂ - managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu: Ne luăm toate măsurile ca fiecare să nu mai iasă în presă să vadă, să-şi vadă de treaba lor la serviciu ca d-asta li se dau salarii!

Consiliul Judeţean Gorj, în subordinea căruia se află Spitalul Judeţean Târgu-Jiu, va face o anchetă şi, în paralel, a sesizat şi corpul de control al ministrului Sănătății

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj: Este o situatie de netolerat si cu siguranta cele doua comisii vor spune ce trebuie facut pe viitor. 

Managerul acuzat că şi-a protejat fiica vitregă, cea care a filmat imaginile revoltătoare, se află la conducerea spitalului din 2014. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Fosta asistentă şefă de la Psihiatria Târgu Jiu, explicaţii după ce i-a filmat pe pacienţii dezbrăcaţi