Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fosta șefă a secției de Oncologie din Suceava, condamnată la trei ani de închisoare cu executare. Medicul a primit într-o singură zi 29 de şpăgi

Doctoriţa din Suceava, care a luat mită de la sute de pacienți cu cancer, îşi va petrece următorii trei ani după gratii. Fosta șefă a secției Oncologie a fost reclamată de rudele unui pacient, dar procurorii au descoperit că primea şpagă în mod regulat, de mai multe ori pe zi şi chiar în intervale de timp de câteva secunde.

de Angela Bertea

la 23.09.2024 , 17:39

Decizia a fost dată astazi, iar medicul oncolog acuzat că primea şpagă urmează să ajungă în spatele gratiilor. Magistrații au admis apelul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi au desființat prima sentință dată, care era de închisoare de 2 ani şi 6 luni, cu suspendare.  

29 de şpăgi într-o singură zi

Astfel, medicul a fost condamnat la 3 ani de închisoare în regim de detenție. Fosta şefă a secției de Oncologie a Spitalului Județean Suceava a fost trimisă în judecată pentru 280 de fapte de luare de mită.

Vezi și

Maximum fiind de 29 de acte de luare de mită într o singură zi, potrivit anchetatorilor. Medicul este acuzat că ar fi primit bani şi diferite atenții de la pacienți sau rude ale acestora. Chiar dacă, doctoriţa a recunoscut faptele de care este acuzată, acest lucru se pare că nu a scapat-o de închisoare.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Fosta șefă a secției de Oncologie din Suceava, condamnată la trei ani de închisoare cu executare. Medicul a primit într-o singură zi 29 de şpăgi