Antena Meniu Search
x

Video Razie de amploare în Capitală. Un șofer prins băut la volan le-a cerut polițiștilor bani de taxi

După o seară de distracţie în oraş, mulţi bucureşteni s-au urcat la volan fără să mai ţină cont că băuseră înainte. Duşul rece a venit când au fost traşi pe dreapta de poliţiştii care au organizat o razie de amploare în Capitală. Unul dintre şoferii prinşi pe picior greşit avea şi copiii în maşină, deşi era băut. Iar altul le-a cerut agenţilor bani de taxi, după ce a rămas fără permis.

de Redactia Observator

la 20.02.2022, 10:09

Vezi și

Unul dintre şoferii prinşi sub influenţa alcoolului de poliţişti, noaptea trecută, avea în maşină şi soţia şi cei doi copii. În urma testului a reieşit că bărbatul avea o alcoolemie de 0,55 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Agenţii l-au convins cu greu să iasă din automobil.

Haideți să nu fim nevoiți să folosim forța. V-am rugat frumos, respectuos, să coborâți din mașină. 

N-ar trebui să stați dumneavoastră cu armata pe aici aiurea.

Un șofer prins băut la volan le-a cerut agenţilor bani de taxi

Pe acelaşi subiect

Nu a fost singurul șofer prins pe picior greşit, dar cu pretenţii exagerate. Un conducător autor găsit cu o alcoolemie de 0,25 miligrame de alcool pur în aerul expirat le-a cerut agenţilor... nişte bani.

Cu privire la fapta mea, sunt conștient de ce am făcut și problema e că ar trebui să îmi dați și mie niște bani să mă duc cu taxiul pană acasă.

Politistii Brigazii Rutiere organizează frecvent astfel de razii pentru a-i face pe şoferi să conştientizeze pericolul la care se expun.

Șase şoferi s-au ales cu dosar penal

Claudiu Costea, Brigada Rutieră: Alcoolul si substantele psihoactive afecteaza capacitatea de concentrare, reduc viteza de reactie si chiar induc conducatorilor auto o falsa incredere in propriile simturi. 

În urma raziei de noaptea trecută, şase şoferi s-au ales cu dosar penal. Doi pentru consum de alcool, doi pentru că s-au urcat la volan fără permis valabil şi doi pentru consum de droguri. Printre cei din urmă s-a numărat şi o tânără de 22 de ani, implicată într-un accident. Poliţiştii au dat şi amenzi în valoare totală de 22 de mii de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Razie de amploare în Capitală. Un șofer prins băut la volan le-a cerut polițiștilor bani de taxi