Antena Meniu Search
x

Curs valutar

FOTO&VIDEO Şi-a uimit vecinii, apoi lumea întreagă, cu felul în care şi-a construit casa

de Redactia Observator

la 22.01.2017 , 16:20

Un brazilian a reuşit să îi uimească vecinii, apoi lumea întreagă, cu felul în care şi-a construit casa. E greu de crezut că aşa ceva e posibil.

Un constructor de butoaie din Sao Mateu, estul Braziliei, şi-a construit casa cu susul în jos, astfel că acoperişul e la sol, iar pe acoperiş are o grădină. În vârstă de 64 de ani, Valdevino Miguel da Silva a construit ferestrele şi uşa pe faţada principală cu susul în jos, casa fiind sprijinită pe acoperişul ţuguiat, dar răsturnat.

Articolul continuă după reclamă

Chiar dacă pe dinafară casa pare total răsturnată, înauntru ea e una absolut normală. Cu bucătorie şi living la parter şi dormitoare la etaj. Intrarea e însă prin spate, care corespunde unei case normale.

Maria Elizabeth, soţia constructorului, nu a înţeles de la început ideea acestuia: "I-am spus să nu facă asta, pentru că parea o idee nebună şi credeam că nu va arăta bine. Dar am avut cu cine să discut. Odată ce s-a hotărât să facă ceva, el o ţine pe a lui."

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » FOTO&VIDEO Şi-a uimit vecinii, apoi lumea întreagă, cu felul în care şi-a construit casa