Antena Meniu Search
x

Video Frații Andrew și Tristan află azi dacă rămân după gratii. Milionarii neagă acuzațiile și spun că vor să fie liberi pentru că ar avea copii în România

După zece zile în arest, fraţii Tate află astăzi dacă rămân după gratii sau dacă vor fi cercetaţi în libertate. Contestația arestului a fost depusă de avocații celor doi care, în ultimele zile au stabilit strategia pe care o vor folosi în fața judecătorilor. Andrew și Tristan Tate vor cere eliberarea argumentând o serie de vicii de procedură, dar și faptul că ar avea copii în România.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.01.2023, 09:24

Vezi și

"Astăzi judecătorii vor decide dacă fraţii Tate rămân în continuare în arest sau vor fi cercetaţi în libertate, în urma contestaţiei depuse de către avocaţii acestora. Până acum, cei doi milionari cu dublă cetăţenie au negat orice acuzaţie şi au cerut inclusiv ajutor de la ambasadele Statelor Unite și Marii Britanii. Ei reclamă, de asemenea, faptul că nu au dispus de traducător şi nu au avut acces la dosar.

Potrivit celor mai proaspete declarații făcute de  către unul dintre avocaţii fraţilor Tate, cei doi ar avea copii în România, acesta fiind, de asemenea, un alt motiv invocat pentru a fi cercetaţi în libertate. În urmă cu două zile, Andrew Tate a cerut să fie scos din arest şi dus la spital, deoarece s-ar fi simţit rău.

Fraţii Tate au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile pe data de 30 decembrie, sub acuzația de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane şi viol. Alături de ei au fost arestate și două tinere - o fostă polițistă și iubita lui Andrew Tate - acuzate că îi sprijineau pe cei doi în activitatea infracțională", transmite Ana Grigore, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Frații Andrew și Tristan află azi dacă rămân după gratii. Milionarii neagă acuzațiile și spun că vor să fie liberi pentru că ar avea copii în România