Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Fraţii Tate ar fi exploatat zeci de tinere din România și Ucraina. Andrew, acuzat și că a făcut sex cu o minoră de 15 ani

Fraţii Andrew şi Tristan Tate au din nou probleme: Andrew va sta în arest la domiciliu, iar Tristan sub control judiciar. Milionarii britanici au fost reţinuţi aseară, după audieri maraton. Cei doi sunt acuzaţi că au exploatat zeci de tinere din România, Ucraina şi Marea Britanie. Le-ar fi obligat să lucreze pe diferite site-uri pentru adulţi, activitate din care influencerii ar fi câştigat milioane de dolari. Procurorii antimafia spun şi că Andrew ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 15 ani. 

de Redactia Observator

la 22.08.2024 , 19:35

Cu mâinile în cătuşe, dar zâmbitori, fraţii Tate au catalogat drept ridicole acuzaţiile procurorilor DIICOT din noul dosar deschis pe numele lor. "Acest dosar este şi mai stupid decât primul. Aşteptaţi până vedeţi. Spun că am iubit-o pe mama copiilor mei şi chiar am păcălit-o să aibă copii. De necrezut", a declarat Andrew Tate.

"Am trei copii şi i-au trecut ca victime, astfel încât să nu ne mai putem vedea copiii, asta au făcut", a declarat și Tristan Tate.

Anchetatorii au însă mărturii şi probe potrivit cărora milionarii britanici ar fi făcut o avere din exploatarea sexuală a zeci de fete. 

Vezi și

De ce sunt acuzați frații Andrei și Tristan Tate

Pe acelaşi subiect

Procurorii spun că cei doi frați ar fi folosit metoda loverboy, pentru a convinge 34 de tinere să se lase filmate în ipostaze intime. Clipurile erau apoi distribuite pe internet, contracost. Ar fi obținut din această practică 2.8 milioane de dolari și 887.000 de tokeni, monede virtuale.

Una dintre fete era o minoră de 17 ani, iar clipurile cu ea se vindeau mai scump. Un milion și jumătate de dolari ar fi obținut controversaţii influenceri în 7 ani, între 2014 şi 2021, susţin procurorii DIICOT. Cea mai gravă acuzaţie îi este însă adusă lui Andrew Tate - acesta este învinuit că ar fi întreţinut relaţii sexuale de mai multe ori cu o altă minoră, de 15 ani.

În urma perchezițiilor făcute la vila celor doi fraţi britanici, procurorii au ridicat 26.000 euro, 81.000 de lei, 5.800 de lire sterline, 6.400 de dolari, laptopuri și două ceasuri de lux. De asemenea procurorii au instituite sechestru asigurător asupra a 16 autoturisme de lux și a unei motociclete.

Patru autoturisme, cumpărate în ultimul an, ar fi fost folosite într-o schemă pentru spălarea banilor. Maşinile figurau în acte pe numele unor angajaţi ai lui Andrew şi Tristan Tate, dar în realitate aparţineau celor doi milionari. 

După descinderile și audierile maraton, 6 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore

Este vorba de cei doi britanici, fosta polițistă Luana Radu, fotomodelul Georgiana Naghel dar şi antrenorul și fotograful milionarilor. Procurorii au decis să formuleze cereri de arestare preventivă pentru primii patru. 

Acuzaţiile sunt multiple - constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, act sexual cu un minor, spălarea banilor, influențarea declarațiilor și favorizarea făptuitorului.

"Noi solicităm revocarea şi posibil un control judiciar tocmai pentru a înlătura suspiciunea că s-ar putea lua legătura cu unele din persoanele implicate, să fie în conținutul acestei măsuri obligația de a nu lua legătură, că urmărirea penală să fie proteguită", a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate.

Frații Tate au devenit simboluri ale unui stil de viață centrat pe succes financiar, putere personală și o perspectivă tradițională asupra masculinității, ceea ce a atras atât susținători devotați, cât și critici vehemenți. Averea celor doi ar atinge un miliard de dolari.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Fraţii Tate ar fi exploatat zeci de tinere din România și Ucraina. Andrew, acuzat și că a făcut sex cu o minoră de 15 ani