Antena Meniu Search
x

Video Fraudă cu contracte de achiziții: Au dat bani grei pe uniforme, dar agenții de poliție nu le-au mai primit. Poliția Capitalei și Poliția Locală, în vizorul DNA

Percheziţii DNA în această dimineaţă la sediul Poliţiei Locale Bucureşti, la Poliţia Capitalei şi la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Călăraşi! Procurorii anticorupţie verifică mai multe contracte semnate pentru achiziționarea de noi uniforme, care ar fi fost încheiate fără ca hainele să fi ajuns la poliţişti. Sunt ridicate documente şi de la sediile a două firme implicate în derularea acestor contracte. 

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 30.01.2023, 14:08

Vezi și

Ar fi vorba despre fraude cu contracte de achiziții pentru uniformele agenților de la Poliția Locală sau Poliția Capitalei. Concret, cele mai multe dintre echipamentele comandate nu ar fi ajuns, iar cele care au ajuns, o mică parte, ar fi de o calitate îndoielnică și nu respectă condițiile din caietul de sarcini.

Uniformele primite, rupte după doar câteva purtări

Au apărut și câteva fotografii în care apar aceste uniforme ale Poliției, care s-ar fi rupt după doar câteva purtări. Conform unor surse, este vorba despre aceeași firmă care ar fi făcut obiectul perchezițiilor DNA și pe 19 ianuarie, la Poliția Locală a Sectorului 1 din Capitală.

Astăzi, după descinderile procurorilor DNA, de la Poliția Locală București, de la Poliția Capitalei, dar și de la Poliția Călărași, la sediul anticorupție vor avea loc și mai multe audieri în acest caz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fraudă cu contracte de achiziții: Au dat bani grei pe uniforme, dar agenții de poliție nu le-au mai primit. Poliția Capitalei și Poliția Locală, în vizorul DNA