Antena Meniu Search
x

Video Frumuseţea trece dincolo de orice dizabilitate. 12 modele în scaune rulante au defilat la Oradea

Eveniment special, în Oradea. Doisprezece tineri imobilizaţi în scaune rulante au defilat pe scenă în cadrul festivalului Atipic Beauty. Ţinutele au fost asigurate de designeri renumiţi. Eveniment şi-a propus să demonstreze că frumuseţea trece dincolo de orice dizabilitate. 

de Redactia Observator

la 08.06.2022, 08:42

Vezi și

Evenimentul a fost organizat de Magda Coman, un fost model care, în urma unui accident, a ajuns in scaunul cu rotile. 

Magda Coman: Veţi vedea în această seară 12 modele de viaţă care s-au autodepăşit şi care sunt un exemplu pentru toţi care vin să privească acest eveniment. 

Puternici şi frumoşi, toţi participanţii au îmbrăcat ţinute de vis, alese cu grijă de designeri. Fiecare model în scaun rulant a defilat alături de o personalitate locală.

Florica Cherecheș: Defilez împreună cu Magda Coman care este inițiatoarea acestui eveniment de suflet. Mi-am dorit enorm de mut din prima clipă în care am auzit de acest eveniment. Orădenii trebuie să vadă și ei, să vă vadă cât sunteți de frumoși. 

Pe acelaşi subiect

Tinerii au defilat cu mândrie pe scenă

Tinerii au urcat mândri pe scenă, bucuroşi că cei prezenţi le pot vedea şi abilităţile. 

Iulian Stan: Sunt pentru prima dată la acest eveniment și sperăm să atragem un semnal de alarmă. Și noi suntem prezenți. Și suntem aproape egali cu toți cei care nu merg în scaun rulant.

Anișoara Mârza Gog: Am mai defilat până acum, sunt una dintre cele mai veterane modele din cadrul proiectului Atippic Beauty. 

Evenimentul va continua la Timișoara, Bucureşti şi Iaşi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Frumuseţea trece dincolo de orice dizabilitate. 12 modele în scaune rulante au defilat la Oradea