Antena Meniu Search
x

Video Fugarul de pe aeroportul din Cluj, prins după două săptămâni. Individul care le-a scăpat poliţiştilor printre degete se ascundea în Timișoara

Bărbatul care le-a scăpat poliţiştilor printre degete, acum două săptămâni, pe aeroportul din Cluj-Napoca, a fost prins ieri. Individul de 37 de ani se ascundea în judeţul Timiş şi le-a spus poliţiştilor că voia, oricum, să se predea. Acesta a fost dus la Penitenciarul Timişoara.

de Redactia Observator

la 04.01.2022, 08:10

Vezi și

Reamintimă că bărbatul a ajuns în ţară pe 21 decembrie, cu o cursă din Anglia. Fusese urcat în avion de autorităţile britanice pentru că locuia acolo fără forme legale.

Fugit de sub escorta poliției pe aeroportul din Cluj, capturat la Timișoara

La control, poliţiştii din aeroport au descoperit că acesta este dat în urmărire şi în România, având o condamnare pentru infracțiuni la regimul rutier. Însă bărbatul a profitat de neatenţia agenţilor şi, după ce s-a strecurat prin mulţime, a reuşit să fugă cu un taxi.

La câteva străzi distanță, când taximetristul a oprit la un semafor, bărbatul a coborat din mașină, fără să plătească, și s-a făcut nevăzut. Imediat s-a dat alarma și au fost instituite filtre la ieșirile din oraș, pentru prinderea acestuia. A fost prins abia după două săptămâni, în județul Timiș.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fugarul de pe aeroportul din Cluj, prins după două săptămâni. Individul care le-a scăpat poliţiştilor printre degete se ascundea în Timișoara