Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânărul din Argeş care a furat 500 de frigidere din depozitul Arctic, pus sub control judiciar

Gheorghe Valentin G., un tânăr de 24 de ani din Argeş, a pus la cale o schemă de îmbogăţire rapidă, folosindu-se de poziţia de gestionar pe care o avea în cadrul firmei.

de Cristian Ionescu

la 08.12.2019 , 13:16

Un gestionar din Argeş a furat 500 de frigidere Control judiciar pentru 500 de frigidere furate - Foto Profi Media / ziarulargesul.ro

Gheorghe Valentin G., un tânăr de 24 de ani din Argeş, a pus la cale o schemă de îmbogăţire rapidă, folosindu-se de poziţia de gestionar pe care o avea în cadrul firmei.

Sutele de frigidere din depozit i-au făcut cu ochiul, aşa că a găsit o modalitate să-şi tragă deoparte 500 de bucăţi pentru el, modificând din pix documentele firmei, crezând că oricum nu are cine să-l verifice.

Doar control judiciar pentru un tun de 500 de frigidere

Articolul continuă după reclamă

Un tânăr din Argeş a intrat în istorie cu o lovitură îndrăzneaţă, dar foarte puţin gândită. El a presupus că, în calitate de gestionar al depozitului de frigidere, probabil nu are cine să îl verifice, aşa că a modificat din pix documentele, ca să se îmbogăţească rapid.

Astfel, Gheorghe şi-a însuşit din depozit nici mai mult nici mai puţin de 500 de frigidere Arctic, nou nouţe şi le-a vândut pe toate cu suma de 130.000 de euro.

Instanța a decis în cazul lui Georghe Valentin G., bănuit de comiterea infracţiunii de delapidare la depozitul Arctic din Căteasca. Tânărul în vârsta de 24 de ani va fi cercetat sub control judiciar după ce, fiind gestionar în depozitul cu pricina, și-ar fi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice în valoare de peste 130.000 euro, adică 260 de euro bucata.

Nu l-ar fi prins nimeni, dacă nu ar fi fost probleme cu expediţia unei comenzi, verificată ulterior.

Anchetatorii nu au precizat cui le-a vândut, însă spiritul de antreprenor se pare că i-a impresionat pe judecători, magistraţii punându-l doar sub control judiciar pe perioada anchetei, informează ziarulargesul.ro.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu introducerea votului de la 16 ani?
Observator » Evenimente » Tânărul din Argeş care a furat 500 de frigidere din depozitul Arctic, pus sub control judiciar