Antena Meniu Search
x

Furtună pe aeroportul din Sibiu, de unde Papa Francisc pleacă la Roma (Video)

O puternică furtună a izbucnit pe Aeroportul din Sibiu, înaintea plecării Papei Francisc. Din cauza condițiilor meteo, Suveranul Pontif a fost nevoit să schimbe traseul.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 02.06.2019, 17:24

Oameni în furtună pe aeroportul din Sibiu
O puternică furtună s-a produs pe aeroportul din Sibiu, înainte de plecarea Papei Francisc - Observator

O puternică furtună a izbucnit pe Aeroportul din Sibiu, înaintea plecării Papei Francisc. Din cauza condițiilor meteo, Suveranul Pontif a fost nevoit să schimbe traseul.

Furtuna a lovit cu putere pe aeroportul din Sibiu, chiar în timp ce se făceau ultimele pregătiri pentru ceremonia de rămas bun a Papei Francisc. Ploaia torențială a provocat momente de haos.

Din cauza condițiilor meteo de la Sibiu, Suveranul Pontif a modificat traseul. Nu a mai luat astfel elicopterul de la Blaj, ci a plecat cu mașina. Oficialii de la Vatican spun însă că orarul plecării nu va fi afectat.

Meteorologii au emis un cod galben de furtuni și vijelii în județul Sibiu, pentru duminică, între orele 16.00 – 17.00. Vizate sunt localitățile Sibiu, Cisnădie, Tălmaciu, Săliște, Șeica Mare, Șelimbăr, Roșia, Ocna Sibiului, Axente Sever, Slimnic, Loamneș, Cristian, Șura Mare, Micăsasa, Păuca, Vurpăr, Șura Mică, Șeica Mică, Mihăileni, Ludoș.

Potrivit ANM, se vor semnala averse, descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni și intensificări temporare ale vântului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Furtună pe aeroportul din Sibiu, de unde Papa Francisc pleacă la Roma (Video)