Antena Meniu Search
x

Video Furtuna Frederico a făcut prăpăd pe litoral. Vântul a suflat cu peste 100 km/h și a luat pe sus 50 de acoperișuri. 60 de mașini, distruse

Furtuna Frederico, cea mai puternică înregistrată vreodată la malul mării, a răvăşit complet sudul litoralului. După o întreagă noapte în care uraganul a distrus tot ce i-a ieşit în cale, ieri, la lumina zilei s-au văzut şi pagubele generate de viitură.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 20.11.2023, 08:08

Vezi și

Vântul a bătut cu peste 100 km/h sâmbătă noapte și a avut efecte devastatoare. Un acoperit și mai multe lemne au fost luate de vânt și s-au prăbușit peste un loc de joacă, dar și peste trei mașini parcate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

A fost cea mai puternică furtună înregistrată vreodată pe litoral

Peste 1.000 de apeluri au avut pompierii constănțeni de sâmbătă de la ora 13:00 până la ora 20:00 și au intervenit la degajarea a peste 200 de copaci. 60 de autoturisme au fost avariate, trei stâlpi au căzut iar 50 de acoperișuri au fost luate de furtună.

În prezent, 60 de localități sunt în continuare fără curent electric. A fost cea mai puternică furtună înregistrată vreodată pe litoral, iar efectele ei s-au văzut cel mai multe în orașul Constanța, iar mai multe bulevarde din orașe au fost blocate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Furtuna Frederico a făcut prăpăd pe litoral. Vântul a suflat cu peste 100 km/h și a luat pe sus 50 de acoperișuri. 60 de mașini, distruse