Antena Meniu Search
x

Gabriel este în comă, după un cumplit accident în Brăila. Tânărul motociclist are nevoie de ajutor

Gabriel Matei Lucian, un tânăr motociclist în vârstă de 21 de ani, se află în comă la spital, în urma unui grav accident produs sâmbătă, în DN 2B, în zona localităţii Silistraru din Brăial. Prietenii băiatului au făcut apel pe rețelele sociale, pentru ca oamenii să doneze sânge.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.06.2021, 12:39

Gabriel este în comă, după un cumplit accident în Brăila. Tânărul motociclist are nevoie de ajutor - Facebook

Gabriel se află internat în Secţia de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" din Galaţi. Băiatul este în comă şi are nevoie de sânge, iar prietenii s-au mobilizat şi au organizat o campanie pe Facebook. 

"Pe data de 5 iunie 2021, a avut loc un moment tragic in viata unui coleg motociclistGabriel Matei, un tanar in varsta de 21 de ani, a suferit un accident in urma caruia a ramas cu hemoragie craniana si leziuni pulmomare. Baiatul este in comă, intubat si ventilat mecanic. Tanarul are nevoie de ajutorul nostru pentru a-i dona sange. URGENT. Cu mic, cu mare, putem ajuta acest tanar sa isi continuie viata si sa se bucure, la fel ca noi, de fiecare clipă. Donările de sânge se fac pe Strada Radu S. Campiniu 25, in intervalul orar 8:00 - 11:00, LUNI - VINERI

Numele: Gabriel Matei Lucian

Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei GALAȚI

Pe acelaşi subiect

Secția NEUROCHIRURGIE

Haideți sa fim oameni, ajutându-l pe Gabi să iși poată recupera si trăi viața", este mesajul transmis de prietenii tânărului, pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Gabriel s-a răsturnat cu motocicleta pe un câmp din Silistraru

Presa brăileană scrie că accidentul în urma căruia Gabriel a fost grav rănit s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13:30. Tânărul de 21 de ani s-a răsturnat cu motocicleta în afara părții carosabile, pe un câmp din zona localității Silistraru, însă nu se cunosc circumstanţele în care s-a produs nenorocirea.

”În cauză a fost întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Brăila.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Gabriel este în comă, după un cumplit accident în Brăila. Tânărul motociclist are nevoie de ajutor