Antena Meniu Search
x

Dubla crimă din Sibiu, ca într-un FILM HORROR: când tatăl ucigaş a aruncat în fântână trupurile nevestei şi fiicei de 14 ani, fata încă mai trăia (VIDEO)

Copila de 14 ani care a fost ucisă de tată, pentru că a încercat să-şi salveze mama, încă trăia când a fost aruncată în fântână. Detalii şocante ies la iveală despre dubla crimă din dimineaţa de Crăciun.

Vezi și

Copila de 14 ani care a fost ucisă de tată, pentru că a încercat să-şi salveze mama, încă trăia când a fost aruncată în fântână. Detalii şocante ies la iveală despre dubla crimă din dimineaţa de Crăciun.

O mamă şi fiica ei au luptat împreună cu un monstru, până în ultima lor clipă de viaţă. Tatăl Gabrielei nu a avut milă nici măcar de ea. O adolescentă de 14 ani. În ultima vreme, îşi ura propria fiică, pentru că o apăra mereu pe mamă. Aşa cum a făcut-o şi în urmă cu câteva luni, când tatăl ar fi sărit la soţia lui, Violeta Tăvală, cu un cuţit.

"Fetiţa a salvat-o, că fetiţa a văzut scandalul şi a sunat la 112 şi a venit poliţia", spune mătuşa fetei.

Violeta s-ar fi temut să-şi reclame soţul pentru tentativă de omor. De aceea, Poliţia spune acum că nu exista o plângere penală. Raportul legiştilor scoate la iveală detalii terifiante. Gabriela încă trăia când a fost aruncată în fântână. Mama ei murise cu puţin timp înainte, după ce soţul i-a tăiat respiraţia.

Pe acelaşi subiect

După ce a aruncat trupurile în fântână, Simion Tăvală a vrut să se spânzure, dar a fost oprit de fiul său de 18 ani, care i-a tăiat funia. După încercarea eşuată de sinucidere, individul s-a trezit din comă, dar anchetatorii nu au obţinut încă o mărturie coerentă de la el. Cert este că, înainte de dubla crimă, cei trei - mamă, tată şi fiica lor - au fost împreună la colindat. Era seara de Ajun. S-au întors acasă abia în dimineaţa de Crăciun şi atunci au urmat grozăviile. 

Violeta îşi pusese toată încrederea în divorţ. Luna viitoare ar fi urmat să se pronunţe judecătorii. Soţul ei ar fi încercat chiar să mituiască martorii. 

Dar visa că ea şi fiica ei vor avea curând un alt viitor. Violeta lucra la o fabrică şi tocmai fusese promovată. Şi voia să-şi ia un apartament, pentru a se muta cu fata acolo. El era vânzător pe stradă, în Piaţa din Sibiu. Celălalt copil al cuplului, băiatul care şi-a împiedicat tatăl să se sinucidă, nu mai locuieşte de multă vreme în casă. Din cauza scandalurilor, s-a mutat la bunici.

După o căsnicie de 20 de ani, mama nu voia să renunţe la casă, înainte de partaj. Şi a sperat că soţul nu e capabil de acte de cruzime. Mama şi fiica vor pleca împreună pe ultimul drum. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Dubla crimă din Sibiu, ca într-un FILM HORROR: când tatăl ucigaş a aruncat în fântână trupurile nevestei şi fiicei de 14 ani, fata încă mai trăia (VIDEO)