Antena Meniu Search
x

Video Gafă monumentală a poliţiştilor în ancheta asasinatului de la Sibiu. Au confundat numele unui suspect şi au încătuşat un om nevinovat

Au pus mâna pe infractorul greşit. Într-o anchetă cu ofiţeri de elită şi mii de ore vizionate pe camerele de supraveghere, poliţiştii au făcut o eroare incredibilă în cazul crimei de la Sibiu. Au reuşit să confunde doi bărbaţi care poartă acelaşi prenume, Laurenţiu, şi să reţină un om nevinovat. Ar fi trebuit să fie primul suspect reţinut dintre cei trei acuzaţi că l-au torturat şi l-au jefuit pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Până la urmă, bărbatul a fost lăsat să plece acasă. 

Cristi Popovici
de Cristi Popovici

la 17.11.2023, 17:22

Vezi și

Între timp, ultimele date ale procurorilor arată că întregul plan a fost pus în aplicare de cel puțin cinci suspecţi: patru bărbaţi şi o femeie.

Cristi Popovici, reporter Observator: După confuzia cu bărbatul reţinut greşit, anchetatorii au verificat şi mai amănunţit pistele pe care el au, reuşind să-şi dea seama, în cele din urmă, cine este adevăratul suspect. Este un alt individ care poartă acelaşi prenume cu al persoanei aduse noaptea trecută din judeţul Dolj. Mai mult, este şi din acelaşi sat. Se ascunde în acest moment şi nu este exclus ca şi el să fi părăsit ţara ca şi ceilalţi suspecţi de crimă, precum şi de a patra persoană, iubita unuia dintre ei. Singurul reţinut şi care ar putea fi arestat preventiv, în orele următoare, este un complice al criminalilor: Ilie Sitariu, cel care i-a ajutat cu găzduire şi transport, spun procurorii. Pe numele celor trei suspecţi de crimă se va formula propunere de arestare în lipsă, urmând ca decizia finală să fie luată de judecătorii Tribunalului din Sibu. Procurorii spun că cel mai probabil cei trei au fugit spre Germania şi Belgia, ţări unde se stabiliseră de ceva atimp înainte de crimă şi unde ar fi fost implicaţi în diverse infracţiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Gafă monumentală a poliţiştilor în ancheta asasinatului de la Sibiu. Au confundat numele unui suspect şi au încătuşat un om nevinovat