Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul ridicat aseară în cazul crimei din Sibiu, victimă a unei piste false. Nu-i cunoştea pe suspecţi, iar în seara crimei s-ar fi aflat acasă cu soţia

Răsturnare de situaţie în acheta crimei de la Sibiu. Unul dintre suspecţi prins de poliţişti aseară şi audiat mai bine de 12 ore nu poate fi reţinut. Individul este un fost boxer din Dolj. Anchetatorii au ajuns pe urmele lui în baza indicaţiilor primite de la martorul cheie, Ilie Sitariu, bănuit că i-ar fi găzduit pe ucigaşii omului de afaceri.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 17.11.2023, 13:40

Vezi și

Reporteri: "Tu l-au ucis pe afaceristul din Sibiu? Unde sunt ceilalţi complici?"

Şi totuşi, după audierile maraton, bărbatul este liber să plece din custodia poliţiştilor.  După o noapte de audieri, poliţiştii şi procurorii din Sibiu nu au strâns destule probe ca să îl reţină pe bărbat. Acesta le-a declarat anchetatorilor că a fost acasă în seara crimei, la locuinţa sa din Valea Stanciului, de unde a şi fost ridicat de polițiști seara trecută.

Bărbatul ridicat ieri, eliberat

Declarația este susținută si de soția sa, care insistă că bărbatul nu a părăsit comuna. Mai mult, soția sa povestește ca toată familia este devastată de ceea ce a păţit bărbatul seara trecută şi insistă că nu ar fi în stare de o asemenea faptă, dar şi că nu îi cunoaște pe autori.

Pe acelaşi subiect

Astfel, bărbatul va ajunge la Poliţia Dolj, aici îl vor aduce anchetatorii din Sibiu, şi mai departe va merge înapoi acasă, cel mai probabil.

Între timp, anchetatorii au refăcut filmul crimei de la Sibiu, care s-a dovedit a fi o execuţie planificată. După ce l-au torturat pe omul de afaceri Adrian Kreiner şi l-au ucis, cei trei suspecţi au plecat cu un taxi. Doi dintre ei ar fi fugit deja din ţară. 

Pentru procurori este clar filmul crimei. Astăzi ar urma ca pe numele criminalilor să fie emise mandate de arestare în lipsă şi vom afla cu exactitate şi numele lor. 

Cinci suspecţi, trei dintre ei criminalii, concubina unuia dintre ei şi Ilie Sitariu, cel reţinut acum pentru complicitate, au plecat în noaptea de 5 decembrie din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş cu două maşini către Deva. Acolo s-au urcat toţi într-o singură maşină şi au venit către Sibiu. A doua zi cei trei criminali au mers într-o casă părăsită, situată vizavi de casa omului de afaceri, l-au pândit pe acesta şi seara când au crezut că este singur în casă au pătruns  în interior, l-au legat de mâini şi de picioare, l-au torturat pentru a afla de la acesta unde sunt banii, credeau că are o sumă mare de bani ascunsă în seif, dar şi bijuterii.

În momentul  în care şi-au dat seama că omul de afaceri este în vilă cu fiica şi partenera lui, atunci au intrat în panică, le-au ameninţat cu un pistol şi au fugit cu ce le-a picat în mână, cele 16 ceasuri în valoare de 200.000 de euro, pe care ulterior şi le-ar fi împărţit între ei. În momentul în care au aflat că bărbatul a murit după două zile, doi dintre ei au părăsit ţara, un al treilea s-ar afla încă pe teritoriul României. Seara trecută, poliţiştii au crezut că bărbatul arestat este suspectul, însă sunt foarte aproape să-l prindă pe cel care ar fi rămas în ţară. Ceilalţi suspecţi, doi dintre criminali şi concubina unuia dintre ei, ar fi plecat în Germania sau Belgia, unde au un trecut infracţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Bărbatul ridicat aseară în cazul crimei din Sibiu, victimă a unei piste false. Nu-i cunoştea pe suspecţi, iar în seara crimei s-ar fi aflat acasă cu soţia