Antena Meniu Search
x

Video "Gelozia şi băutura nu-i bună" Filmul crimei din Maramureș: Tulburată de obsesii și scandaluri, o femeie și-a înjunghiat mortal iubitul

Crimă terifiantă în Maramureş. O femeie şi-a înjunghiat de mai multe ori partenerul de viaţă, un bărbat cu zece ani mai tânăr. Martore la întreaga scenă au fost fetele lor. Înspăimântatată, fiica cea mare a reuşit să sune la 112 pentru ajutor. Urmează imagini şi detalii cu un puternic impact emoţional. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 20.11.2022, 19:31

Vezi și

Crima s-a petrecut aseară, în jurul orei 22. Cei doi consumaseră băuturi alcoolice la o vecină. Când au ajuns acasă, a început scandalul. 

Viorel Moraru, apropiat al familiei: Pe baza geloziei s-o întâmplat ce s-o întâmplat. Scandaluri foarte dese. 

Certurile erau frecvente. Gelos peste măsură, bărbatul de 36 de ani o amenința des pe femeie.

Viorel Moraru, apropiat al familiei: S-or certat şi ar fi dat şi el cu două lemne din... de la sobă în ea şi ar fi lovit-o. Şi s-ar fi pus în pat să se culce ea, şi el s-o dus şi o trezit-o înapoi, că aşa era, îi plăcea numai harţă, harţă.

Pe acelaşi subiect

Sătulă de scandal, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat

A fost picătura care a umplut paharul. Martore la crimă au fost fata celor doi, o copilă de 13 ani, dar şi fiica femeii din căsnicia anterioră, în vârstă de 18 ani, care a reuşit să sune la 112. Înspăimântată, i-a așteptat pe poliţişti la poartă.

Ionela Cozma, purtător de cuvânt IPJ Maramureș: Poliţiştii au identificat în imobil o femeie de 46 de ani, iar pe canapeaua din încăpere, corpul unui bărbat de 36 de ani din Fărcaşa care prezenta două urme de înjunghiere la nivelul pieptului.  

Bărbatul nu a mai putut fi salvat. Întreaga comunitate a rămas fără cuvinte, mai ales că nici la poliție, dar nici la asistența socială nu au fost înregistrate plângeri pe numele familiei.

Ioan Stegeran, primar Fărcașa: Cei doi erau integraţi, munceau amândoi.

Localnic: Gelozia şi băutura nu-i bună. Păcat de el. 

După o noapte de audieri, femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Gelozia şi băutura nu-i bună" Filmul crimei din Maramureș: Tulburată de obsesii și scandaluri, o femeie și-a înjunghiat mortal iubitul